Всі категорії
Додати товар

Тактичні демісезонні високі берці vogel олива, військові вискокі берці олива vogel waterproof

3100 грн
Опис

Армійські черевики Vogel Waterproof олива, військові берці Вогель для зсу армійські високі берці хакі
Код товару: 55598
Наявність розмірів уточнюйте у менеджера

Берці тактичні високі Vogel Waterproof, водостійкі берці армійські тактичні
Комфортні, зручні та надійні берці. Спеціально розроблені для використання за будь-яких екстремальних умов незалежно від погоди.

Завдяки спеціальному візерунку та будові підошви, що складається з міцної та щільної гуми за технологією EVA, взуття стійке до ковзання, хороша амортизація, не сковує ноги, оптимально розподіляє навантаження на ноги. Підходить як тактичного, так повсякденного застосування.

Верхня частина берців виготовлена зі шкіри преміального класу – нубук, що відрізняється своєю м'якістю та еластичністю. Головними перевагами нубуку є відведення вологи, міцність, висока повітропровідність, зносостійкість і збереження тепла ніг, що робить взуття універсальним у використанні.

Внутрішня підкладка складається з двокомпонентної мембрани виготовленої за технологією Waterproof® (мікропористий матеріал, що затримує воду, що надходить зовні), що забезпечує водонепроникність чобіт. Завдяки проміжному та гумовому шарам підошви взуття має високу мобільність, стабільність та хорошу фіксацію ніг при подоланні перешкод.

Берці мають шнурки, виготовлені з тканини Cordura, що не пропускає воду і зручні капсули-гачки з нержавіючої сталі для кращої фіксації та комфорту ніг.

Анатомічна та антибактеріальна устілка, що має амортизаційні властивості, добре розподіляє навантаження на стопу, запобігаючи швидкій втомі ніг. Взуття має посилену зону п'яти і носіння, а також хорошу фіксацію гомілки, що дозволяє уникнути багатьох травм при високій активності. Ідеально підходять для холодної погоди, різних особливостей ландшафту та активності. Берці можуть бути використані як зимове взуття за рахунок зміни устілки.

Вогель, понад міцні черевики, що дихають, основне завдання яких утримати гомілковостоп при переміщенні по постійно мінливому рельєфу, нервовій місцевості, грунту, каменям, арматурі. Достатня жорсткість та міцність підошви, м'яка устілка забезпечить комфорт ногам при тривалих переходах та маршбросках, оскільки сама підошва виконана з термогуми. Не парять ноги, при цьому в осінній та зимовий сезон зберігатимуть ноги у теплому. Усередині використовується мембрана. Зашитий язичок, Захист шкарпетки, Захист від води, Захист п'яти

40-27см

41-27,5см

42-28 см

43-28,5см

44-29см

45 - 30см

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
Розмір:
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45

Схожі товари