Всі категорії
Додати товар

Lowa renegade evo ice gtx, 410950

14000 грн
Опис

Lowa Renegade Evo Ice GTX, 410950 створених для активного відпочинку та захисту від неприємних погодних умов. Це взуття надійно захистить вас у будь-якій ситуації.

Основні характеристики:

Розмір:47- us13, uk12 хутро займає місто тому потрібно на піврозмір більше
Особливості підбору зимового взуття Лова по розміру: якщо вам добре підходять літні моделі Лова в розмірі наприклад 46.5, то зимову модель треба брати на пів розміру більше так як внутрішнє утеплення зимового черевика з`їдає частину розміру та потрібно врахувати мінімальний запас на теплу шкарпетку і обов`язково запас на повітряну прослойку, щоб взуття сильно не стискало ногу та тим самим не порушувало кровообіг в ногах, бо будуть сильно мерзнути ноги не залежно від теплоти черевика. По нашій формулі і розрахунках це виходить рівно пів розміру Лова. То ж, якщо вам комфортно у літньому розмірі Лова 46.5, то вам потрібно зимове взуття у розмірі 47.
Стан: Нові
Модель: Lowa Renegade Evo Ice GTX
Колір: коричневі
Верх: Високоякісна шкіра та текстиль з технологією GORE-TEX® для водонепроникності та дихання
Підошва: Антикрижова гума Vibram® для надійного захоплення
Тепла підкладка для комфорту в холодну погоду
Зручне застібання на шнурках
Ці кросівки ідеально підходять для весняної та осінньої погоди, а також для активного відпочинку в гірських умовах. Вони забезпечать вам комфорт, захист і стабільність під час подорожей та пригод.

Запасу по теплоті по цим черевикам на нашу зиму вистачить цілком. Ганятися за максимально утепленими черевиками на зиму не має сенсу так як потрібно враховувати наші середньомісячні зимові температури саме наших зим, які в середньому становлять 0 - -5 градусів. А ще у нас взимку досить часто бувають потепління до +5 - +10 градусів (навіть за одну добу температура в умовах наших зим досить часто вдень має плюсові відмітки (+5), а вночі тримається стабільний мінус (-5)). В таких умовах сильно утеплені черевики використовувати дуже не комфортно (в них стає дуже жарко вже при температурі біля нуля) та ноги в них швидко запрівають і сам черевик намокає з середини від інтенсивного виділення поту, а потім сушити їх дуже проблемно та довго і на це просто немає часу чи можливості (а у постійно вологому взутті дуже швидко розвиваються патогенні організми та грибки, які можуть завдати шкоди ногам, а також за рахунок вологості ноги підмерзатимуть навіть при незначних заморозках). Тому контроль вологості при постійному та тривалому використанні зимового взуття відіграє важливу роль. А от ці черевики Renegade Evo Ice якраз і є золотою серединою. За рахунок використання шкарпеток з різного складу гріючого матеріалу та плотності ці черевики дуже зручно використовувати у великому діапазоні температур регулюючи за рахунок саме шкарпеток потрібну температуру комфорту. Також періодична заміна шкарпеток на сухі і чисті вирішує проблему гігієни та вологості. А носити з собою у рюкзаку, періодично просушувати та прати саме шкарпетки не складає особливих проблем навіть в польових умовах (шкарпетки можна випрати навіть і в калюжі та вони добре висохнуть і у сітчастій чи боковій кишені рюкзака чи на спорядженні і в мороз).

Тобто при наших класичних холодах ці черевики в переважній більшості зими чудово справляються зі своєю функцією збереження тепла на звичайну тонку трекінгову шкарпетку (вони мають і своє внутрішнє хутрове утеплення і теплу мембрану), а при не тривалих для наших зим похолоданнях потрібно буде просто вдягнути додатково теплу плотну зимову шкарпетку та цим самим буде забезпечено потрібну теплоту та комфорт. Таким чином універсальність цих черевиків є максимально зручною.

По якості ці черевики добре витримають важкі умови експлуатації. Європейська якість є Європейська якість.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 46
  • 47
Тип:
Кросівки Черевики
Матеріал верху:
Текстиль

Схожі товари