Всі категорії
Додати товар

Кросівки тактичні пікселі, койот, мультикам

420 грн
Опис

Виробник: Власне виробництво
Тип взуття: Кросівки

Кілька примірників у наявності

Ці тактичні кросівки були розроблені, фахівцями нашої фірми, на прохання бійців ВСУ, як заміна штатних берців фірми «Талан» на літній період. Уставні черевики «Талан» мають закриту конструкцію й мембрану, яка в умовах літньої спеки призводить до підвищеного потовиділення й розвитку грибкових захворювань. Світовий досвід показує, що найкращим взуттям для військовослужбовців у літній період є камуфльовані кеди, тактичні кросівки, камуфляжні черевики з укороченими берцями.
В підсумку була розроблена камуфльовані кеди, які мають такі переваги:
1) Верх камуфляжних кросівок виготовлений із тканини Rip-stop, яка має камуфляжний малюнок ММ-14 (піксел Озброєних Сил України). Забезпечує високу стійкість до багаторазового вигину, тертя та розриву. Підкладка камуфляжних кедів виготовлена зі 100% бавовняної тканини, саржевого переплетення, має високу гігроскопічність і паропроникність не парить ноги влітку, швидко сохне.
2) Кросівки камуфльовані легкі та гнучкі;
3) Кросівки камуфляж мають низьку ціну (вдвічі дешевші, ніж найпростіші берці або тактичні кросівки)
3) Поліуретанова підошва камуфльованих кросівок — товста, без полегшувачів, у носінні 1 см, у п'яті 2 см, як у берців німецької армії модель Бундес BW 2007: 2-шаровий поліуретан, нижній шар монолітний зносостійкий, проміжний спінений. Метод кріплення лиття, НЕ КЛЕЄНА!! Підошва гнучка, легка, стійка до проколу та порізу. Термін носіння не менш ніж 2 сезони.

Ідеально підходить для спорту та відпочинку.
Розміри 41: 265 мм загальна довжина устілки, ширина 85
Розміри 42: 270 мм довжина устілки, ширина 88 мм
Розміри 43: 280 мм довжина, 90 мм ширина
Розміри 44: 285 мм довжина, 92 мм ширина
Розміри 45: 290 мм довжина 95 мм ширина
Високі 420 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
  • Хакі
Розмір:
  • 42
Продавець

Схожі товари