Всі категорії
Додати товар

Черевики mil - tec, teesar tactical boots - ykk zipper mil - tec - multicam

4500 грн
Опис

Тактичні черевики кольору койот. Матеріал – шкіра, кордур. Підкладка – Тінсулейт (65% поліпропілен, 35% поліестер) відводить вологу, блокує появу бактерій і має властивість термоконтролю.

Підошва – гумова із запобігаючим ковзанню профілем. Посилена шкарпетка, що надає виробу жорсткості, що оберігає ноги від ударів. М'який високий язичок.

Анатомічна устілка EVA - має властивість вбирати вологу. Шнурки із міцного нейлону. Камуфляжне забарвлення верху, яке виконане з високоміцної натуральної шкіри, доповнене високою підошвою з жорсткої гуми з глибоким протектором.

Висота халяви становить близько 8 дюймів. Блискавка розташована у внутрішній бічній частині, а під нею знаходиться складка із водозахисного матеріалу. Зручне шнурування забезпечується петлями швидкого затягування для шнурків. Посилена п'ята та надійна фіксація на ногах робить це взуття універсальним. Головна особливість цих черевиків це подвійна фіксація на нозі шнурками через люверси та петлі швидкої затяжки.

Блискавка з боку черевиків. Під блискавкою знаходиться вітрозахисний клапан. Блискавка у закритому стані фіксується клапаном. Протектор потужний, підошва з м'яким демпферним прошарком.

Шкарпетки крім шкіри посилено накладкою з гуми. Зсередини черевиків оздоблений потовідвідною мембраною.

Верх: замша, поліестер

Підкладка: термопідкладка 100% Thinsulate.

Бічна блискавка YKK захищена язичком на липучці.

Підошва: гума, що амортизує, нековзна.

Устілка: Піна, що знімається з утеплювачем EVA.

М'який комір і язичок

Посилена п'ята

Система швидкісного шнурівки з 9 отворами.

Нейлонова петля ззаду

р.40-46

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари