Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Чорні чоловічі берці моделі «декстер» від еней мілітарі

2225 грн
Опис

Тактичні чорні чоловічі берці моделі «Декстер» від українського виробника Еней Мілітарі. Чудово підійдуть для сезону весна-літо. Протестовані у польових умовах та покращені завдяки реальним відгукам бійців ЗСУ. ⠀ Наразі маємо на складі 1 пару 42 р, 1 пару 46, 2 парі 43 р зі вставкою з кордури на язичку та 2 парі 42 р і 1 пару 45 р з вставкою з сітки, які готові до швидкої відправки. Альо можемо відшити ваш розмір за передзамовленням (чекати 10-14 днів) ⠀ Чому саме взуття від Еней Мілітарі? ⠀ ▪️Основний матеріал для взуття — нубук. Міцний матеріал з натуральної шкіри, який пропускає повітря і дає нозі дихати ▫️Міцна берцова підошва ▪️Посилення носок ▫️Прошитий язичок зі вставкою з кордури або сітки запобігає потраплянню бруду всередину під час носіння. ▪️М'яка які амортизувальні устілки з поролону ▫️Круглі посилені шнурки для speed lace, закриті гачки для шнурків, які не чіпляються за траву та одяг ▪️Вставка з поролону для фіксації гомілки. Якщо берць добре зашнурований, поролон допоможе запобігти перелому при високих навантаженнях на ногу. ▪️Вироблені в Україні ▫️Розміри від 36 до 46. Розмірна сітка: Розмір взуття Довжина стопи, см⠀ 40⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀25,5 41 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀26,5 42 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀27 43 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀27,5 44 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀28,5 45 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀29 46 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀29,5 Еней Мілітарі — український бренд тактовного одягу, взуття та спорядження, заснований волонтеркою та переселенкою з Донецька у 2014-му. Бренд працює офіційно, об'єднує виробництва на Сході та Центрі України та прагне давати можливість працювати жителям територій, які найбільше постраждали від російської агресії. Усі вироби Еней Мілітарі були протестовані бійцями ЗСУ у польових умовах, завдяки їхньому фідбеку ми покращуємо наше спорядження.

Нам довіряють понад 1000 захисників та захисниць, які прямо зараз боронять український фронт у тактичному взутті, військовій формі, плитоносках та інших виробах Еней Мілітарі.

Живі відгуки — у нашому інстаграмі @enei.military
На усі товари діє гарантія 1 місяць від виробника. Також ви можете повернути нам товар, якщо він не підійшов за розміром, протягом 14 днів.

Обирайте українське — підтримуйте економіку та співгромадян!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 43
  • 42
  • 45
  • 46
Продавець
enei.military
enei.military
Була