Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Ремінь тактичний кіборг💯

685 грн
Опис

Ремінь тактичний Baterson Кіборг

‼️Речі для військових тільки із матеріалів преміум якості, які відповідають стандартам, затвердженим Міністерством Оборони України!

Ціна 685 грн

Матеріал: кордура 500D (копія сертифікату якості надається при відправці). Дана кордура є сертифікованою в Україні, не відсвічується у прилади нічного бачення, має високу стійкість до розриву, протирання та вогню, не промокає.
Фурнітура: поліамід. Матеріал також затверджений для використання МОУ. Не ламається, не боїться ударів, гнучкий та стійкий до високих та низьких температур.
Ремінь фіксується в двох точках за допомогою металевих карабінів HK Snap Hook, які мають, з'ємні запобіжники з резинки (є можливість робити одноточковий). Це знижує ймовірність брязкоту та додає зручності.
Дві демферні частини ременя виготовлені із міцної, цупкої, еластичної і дуже надійної стропи, яка має здатність розтягуватись. Ця властивість дозволяє розтягнути та збільшити загальну довжину ременя на 15 см при розтягуванні. Також великою перевагою є те, що завдяки цим еластичним демферним частинам пристрій відмінно амортизується під час використання та знижує рівень віддачі, зменшує навантаження на плечі та спину під час тривалого носіння.
В комлекті йдуть дві частини для перекидання на ліву руку або ж просто для кріплення до прикладу.

Розмір: 160 см

Виробник: Україна

❗️В кожну посилку вкладаємо копію сертифікату якості кордури

💻

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
pavel...
Stylish_Young
Київ
2% виконаних замовлень
Був