Всі категорії
Додати товар

🟢поповнили наявність! професійні наколінники тактичні baterson кіборг чорні

1100 грн
Опис

🟢Поповнили наявність
Професійні наколінники тактичні Baterson Кіборг чорні

‼️Речі для військових тільки із матеріалів преміум якості, які відповідають стандартам, затвердженим Міністерством Оборони України!

Виготовлені за аналогом наколінників для армії США.

Міцна накладка виготовлена повністю із Італійської сировини. Дуже еластична і при цьому міцна.

Кріпляться наколінники до ноги за допомогою подвійних застібок. Верхня - еластична резинка 40мм преміум класу. Завдяки їй, кріплення не передавлює м'язи у верхній частині і розтягується разом із зміною об'єму ноги. Нижня - стропа 40мм, не еластична, для того щоб наколінник не зповзав і тримався в одному положенні. Обидві застібки регулюються по довжині, завдяки чому наколінники підійдуть на будь-яку ногу.

Одягаються та знімаються наколінники дуже швидко і просто завдяки функції швидкого скидання (спеціальні міцні зачіпи на кінцях застібок та кнопка фіксації на самих наколінниках).

М'яка подушка наколінників із каучука має товщину 13мм. З внутрішньої сторони прошита підкладкою із тканини з проклейкою слою поліфому 2мм. Міцна накладка у поєднанні із "подушкою" у 15мм дозволяє поглинати навіть дуже сильні удари.

Зовнішня частина наколінників виконана із сертифікованої тканини Cordura Nylon 500d зі спеціальним IRR покриттям, що не світиться у приладах нічного бачення. Тканина спеціально розроблена для використання у тактичному та військовому спорядженні, є водонепроникною, стійкою до стирання та максимально міцною.

Верхня частина є частково рухомою і згинається разом із рухом ноги. Такий наколінник є більш комфортним при довготривалому використанні.

Вироблено в Україні!

❗️В кожну посилку вкладаємо копію сертифікату якості кордури

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари