Всі категорії
Додати товар

Широкий тактичний пояс анатомічної форми кордура з жорсткими пластиковими вставками

1490 грн
Опис

Широкий тактичний пояс анатомічної форми Kiborg М-4 виготовлений з найсучасніших матеріалів високої якості та змодельований з урахуванням всього необхідного функціоналу для використання у бойових умовах.

Пошив виконаний до анатомії тіла оператора, пояс зручно носити та приймати будь-які положення при оперуванні зі зброєю.

Основна тканина - сертифікована Cordura Nylon 1000D зі спеціальним IRR-покриттям, яка не контрастує у приладах нічного бачення. Міцний матеріал розроблений спеціально для військових потреб, стійкий до стирання та високих навантажень, водо- та вогнестійкий.

Фурнітура - 100% Поліамід, яка відповідає технічним вимогам Міністерства Оборони України.

Внутрішня сторона пояса виконана з 3D сітки, це сприяє ефективному відведенню тепла від оператора та надійній фіксації на талії.

Пояс добре тримає форму завдяки жорстким пластиковим вставкам всередині. У той же час він є достатньо м'яким із внутрішньої сторони завдяки використанню наповнювача загальною товщиною 15мм. Таке поєднання дало змогу отримати чудові амортизуючі властивості та полегшити навантаження на тіло під час тривалого використання.

Всі сторопи є поліамідними. Вони надміцні, не розтягуються та не вбирають вологу.

Основна стропа на поясі шириною 50мм із фастексом Coplok від Woojin Plastic (Південна Корея) з додатковим захистом від випадкового розкриття.
Є можливість її заміни на будь-який інший пояс.

Однією із найважливіших особливостей поясу є карман на велкро, через який є можливість заміни наповнювача на протиосколковий балістичний пакет.

Пояс має анатомічний крой та виглядає трикутником, має підсереднений кут, який запобігає спаданню. На верхній частині поясу наявні чотири точки кріплення, що дає можливість використовувати його з будь-якою підвісною системою і зробити з поясу повноцінний РПС. На нижній частині два кріплення для тактичної сидушки або каремата.

На бокових частинах три ряди с-ми molle для кріплення підсумків. Задня частина збільшена і виконана з 4-ма рядами molle, що дозволяє максимально спорядити пояс необхідними підсумками.
КД, Арт. 3016

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize