Всі категорії
Додати товар

Підсумок під магазини ак/ar "колчан" мультикам

280 грн
Опис

Виробник: Власне виробництво
Тип одягу: Інший тип одягу

Кілька примірників у наявності

- Дозволяє виконувати швидку перезарядку зброї завдяки відкритому доступі до магазину

- Магазини не випадають з підсумків завдяки надійним еластичним елементам та конструкції самого підсумку.

- Підсумки мають менші габарити порівняно із іншими подібними аналогами представленими на ринку, що забезпечує посадку 3-х підсумків поруч щоб ті не заважали один одному, порівняно з іншими аналогами на ринку які цього не можуть забезпечити.

- Задня стінка підсумка довша за передню і є направляючою, що дозволяє швидко і зручно поміщати магазин всередину підсумків.
- Завдяки жорстким стінкам та еластичним елементам якими вони затянуті, магазини  не  випадають з підсумків навіть при навантажені, не потребуючи додаткової фіксації.
- Бічні стінки виготовлено з пластику окремим елементом, які є оптимального розміру щоб забезпечити надійність конструкції зручність експлуатації та забезпечити можливість носіння одразу 3-х  або 4-х  підсумків поруч один біля одного в залежності від розміру плитоноски чи бронежилету .
- Задні і передні стінки мають жорсткий каркас з  пластика, обшитого тканиною. Пластик прострочено разом з тканиною, що гарантує міцність і непорушність матеріалу всередині тканини.
- На передній панелі підсумка розміщена система молле, що дозволяє прикріпити до нього інші підсумки (наприклад, ще один підсумок під АК, або ж  підсумок для короткоствольної зброї чи під гранату.
- На задній стінці підсумка знаходиться три ряди MOLLE. Нижня стропа задвоєна.

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
Розмір:
  • Onesize
Продавець