Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Штани тактичні утеплені флісом піксель мм-14 чоловічі (арт. 5662200402)

2299 грн
Опис

Штани тактичні утеплені флісом піксель чоловічі. Виконані з тканини - RIP-STOP, має водовідштовхуючу пропитку (вода скатується по тканині). Головна особливість матеріалу RIP-STOP - зносостійкість, за рахунок спеціального плетіння тканина не розривається далі, навіть якщо є механічне пошкодження; текстильна тканина, не тягнеться та не витягується, зберігає форму.

На поясі по бокам резинка, застібаються на дві кнопки та блискавку, за кнопками додатково є липучка. Для фіксації ременя є шлейки та додаткове кріплення для карабіну. Також на поясі передбачена висока кокетка та широка шлейка під ремінь, для зручності при носінні, активних рухах, нічого не сповзає та не задуває. Флісова підкладка, тактильно дуже приємна та тепла. Для посилення зносостійкості по всій моделі прошиті дві строчки. На кожній деталі де є постійне використання та механічне навантаження прошиті закріпки (клапани кишень та шлейки). На верхній задній частині брюк є додаткова посилююча накладка на ділянці сідниць.

Зверху на брюках бокові кишені, та ще дві накладні ( застібаються на блискавку) одна з якої - для наколінника - фіксується на липучці. Низ виробу регулюється широкою патою з липучкою (липучка довга, є великий захват фіксування). З ззаду нижче коліна резинка, це дозволяє не сковувати рухи та з комфортом виконувати активні вправи ( присісти та штани зверху не натягуються на колінах).

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
Розмір:
  • 31/M/44
  • 30/S/44

Схожі товари