Всі категорії
Додати товар

Річ, яку ви шукаєте, була продана або видалена користувачем. Подивіться інші речі з цієї категорії.

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Кофта helikon patriot ecwcs, розмір м

6900 грн
Опис

Тепла м'яка флісова куртка на блискавці з великим капюшоном з козирком.
Матеріал вагою 390 г/м2 є теплоізоляцією навіть у найсильніші морози, дозволяючи одночасно відводити надлишок тепла та вологи (піт), що виділяється під час тренувань. Підвищеній повітропроникності та теплообміну з навколишнім середовищем сприяють вентиляційні отвори на блискавці в пахвах. Напрямки відкриття і закриття замків підібрані так, щоб у власника не виникало проблем з їх самостійною експлуатацією.

Завдяки щедрому крою під світшот можна надіти більш тонкий світшот, але туди підійде навіть бронежилет. Задня частина трохи подовжена, щоб захистити нирки від вітру, але вся куртка досить коротка - головним чином, щоб не заважати доступу до кишень і спорядження, яке носять на талії штанів.

Світшот має шість кишень:
- дві нагрудні кишені, що закриваються на блискавку,
- дві на рукавах на висоті плечей,
- один на лівому рукаві над зап'ястям,
- один т. зв браконьєрська - ззаду під хрестом з двома незалежними доступами - з правого і лівого боку.

Кишені на плечах мають м'які липучки (липучки) для кріплення правильно підготовленої нашивки.

Капюшон досить місткий, щоб надіти його на голову вже захищеною шапкою. Має м’який козирок, який захищає користувача від попадання води прямо на обличчя. Капюшон пришитий до коміра таким чином, що підкладений не відкриває шию. Таким чином, користувач захищений від протягів особливо чутливих зон.

Рукава від зап'ястя до ліктя посилені міцним матеріалом, а еластичні манжети замінені клапаном, що застібається на липучку, що дозволяє регулювати розмір залежно від товщини зап'ястя та того, чи користувач також носить рукавички або, наприклад, годинник.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48

Схожі товари