Всі категорії
Додати товар

Тактична флісова кофта helikon-tex alfa, колір multicam

4300 грн -3% 4200 грн
Опис

Флісова кофта з лінійки Urban Line® - це легка за вагою, проте тепла і практична річ, яка може носитися як верхня куртка, так і як шар утеплювальній одягу. Завдяки своїм властивостям, тканина Light Grid Fleece забезпечує збереження тепла всередині і ефективно відводить зайве тепло в верхній одяг, досягаючи при цьому комфортної температури для людини. Тканина володіє здатністю пропускати повітря, дозволяючи тілу дихати. Кофта оснащена зручними кишенями: 2 бічних кишені, 2 - на рукавах і 1 нагрудна кишеня з отвором для шнура. Низ куртки регулюється еластичним шнуром шок-кордом з фіксаторами. Манжети рукавів оснащені гумками.

 
Виконання з тканини Light Grid Fleece забезпечує ефективне теплозбереження і регулювання температури: матеріал швидко виводить тепло на верхні шари одягу, тим самим контролюючи комфортну для людини температуру. Тканина має здатність пропускати повітря, підтримувати необхідне тепло всередині, є зносостійкою і міцною, швидко просихає.

Оснащення зручними кишенями дозволяє тримати всі необхідні речі у себе і мати до них швидкий доступ. 2 бічних кишені, 2 кишені на рукавах з Velcro-панелями і 1 нагрудна кишеня з отвором для шнура і сіткою всередині надійно закриваються на якісні блискавки YKK®.

Для потрібного регулювання обсягу та максимального збереження тепла всередині, на закінчення кофта оснащена еластичним шнуром шок-кордом з фіксаторами. Манжети на рукавах мають гумки. Фронтальна блискавка YKK® оснащена захистом для підборіддя. Практичний комір-стійка захистить шию від холоду, вологи і бруду.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 42/XL/50

Схожі товари