Всі категорії
Додати товар

Тепла двостороння курточка mil-tec multicam/coyote

8500 грн
Опис

тепла двостороння куртка для холодної погоди Mil-Tec multicam/coyote

розміри
S-під пахвами 52 см
Двостороння куртка Sorona для холодної погоди від Mil-Tec. Це зимова куртка особливої ​​конструкції, функціонал якої передбачає можливість двостороннього використання – внутрішня та зовнішня сторони мають забарвлення різних кольорів та є повноцінною курткою. Завдяки цій особливості дана модель чудово підійде для роботи під прикриттям, коли необхідно змінити зовнішній вигляд або «розчинитися в натовпі».
Також куртка чудово підходить для повсякденного цивільного використання: основний матеріал (внутрішньої та лицьової сторони) вітро-вологозахисний матеріал mini-ripstop з мембраною TPU, а додавання еластану робить його еластичним та дозволяє тягнутися в усіх напрямках. Уся фурнітура YKK. 4 врізних кишені (по 2 з кожного боку) на блискавці дозволять зручно розмістити особисті речі та спорядження.
Основна блискавка має вітро-вологозахисну накладку на липучці, у подолі куртки та зверху коміра є гумка-затяжка для кращої посадки та теплозбереження. Манжети на гумці, без виступів і мають петлю для великого пальця, для кращої посадки за високої фізичної активності. При необхідності куртка складається в невеликий мішок, що йде в комплекті.
Надійний основний матеріал у поєднанні з фурнітурою YKK та утеплювачем від американської компанії DuPont робить куртку «Sorona» довговічною та придатною для використання в умовах холодної осені, весни чи помірної зими. Ця модель відмінно підійде компаніям фізичної охорони, оперативникам спецпідрозділів, роботі під прикриттям, а також для повсякденного використання як верхній одяг.

4 врізні кишені
розміри у мішку 30х14 см
зручні пульери на блискавках
широкий спектр застосування
утеплювач «Sorona» від DuPont
гумка-затяжка в подолі та комірі куртки
двостороння модель з різним забарвленням
матеріал: 96% Поліестер, 4% Еластан

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 36/S/44

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?