Всі категорії
Додати товар

Тактична форма контекст helikon-tex acu в уольорі ucp піксель

3800 грн
Опис

Кітель:

Склад тканини: 60% Cotton / 40% Polyester Ripstop
Вага: 700 грам
Кітель лінійки ACU (Army Combat Uniform) виготовляється у відповідності з технічними вимогами Армії США. Завдяки простому рішенню – продукт, обмежений умовами контракту тепер доступний для всіх бажаючих. Дизайн кітеля ACU став справжнім проривом в області уніформи. Легкодоступні кишені з підвищеною ємністю, можливість регулювання, висока міцність і ергономічний дизайн – роблять ACU прекрасним рішенням для використання у військових і цивільних цілях.
Особливості:
Комір-стійка
Повна передня двостороння блискавка з клапаном
Нагрудні і нарукавні ID велкро панелі
2 кутових нагрудні кишені з клапанами на липучках
2 кутових нарукавних кишені з клапанами на липучках
Кишеня на лівому передпліччі
Велкро для кріплення погона
Посилені лікті з відділеннями для демпферных вставок
Регульовані манжети

Штани:

Штани відрізняються високою якістю виконання. Тканина, що використовується для цього варіанту - 40% поліестер і 60% бавовна Ripstop. Ще більш міцні, легкі, дихаючі та приємні на дотик. Якість можна порівняти з якістю контрактних брюк армії США, всі деталі виконання такі ж, як і в оригінальних брюках.
Брюки оснащені 8 кишенями: дві спереду, дві ззаду з нашивками на ґудзиках, 2 вантажні кишені на застібках-липучках і дві кишені на литках, також на застібках-липучках. Крім того, на колінах є спеціальні кишені для наколінників.

Штанина брюк з підсиленням на сідницях і колінах забезпечує тривалий термін служби. Штани мають затяжки у вантажних кишенях, капронову тасьму внизу штанин, що дозволяє кріпити їх до взуття, регулювання по талії здійснюється за допомогою утопленої в штанину тасьми зі шнурком.
Технічні дані
Модель: Армійська бойова форма
Матеріал: 60% бавовна, 40% поліестер
Колір: Універсальний камуфляжний малюнок
Виробник: Helikon-Tex, Польща

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Другой