Всі категорії
Додати товар

Куртка texar ecwcs conger - olive

6000 грн
Опис

Паропроникна і водонепроникна куртка з капюшоном з тришарового матеріалу Storm-Tex System. Завдяки паропроникності, куртка пропускає повітря , що запобігає надмірному потовиділенню. Куртка сумісна з флісом Texar Conger .

Вентиляційні отвори під пахвами з водовідштовхувальними блискавками дозволяють збалансувати внутрішню температуру.

Куртка характеризується п'ятьма кишенями на блискавці :
- дві класичні набедренні кишені,
- по одній на кожному плечі,
- одна всередині на висоті грудей.

Манжети регулюються за допомогою застібки-липучки , що дозволяє регулювати розмір залежно від товщини зап'ястя, а також від того, чи носить користувач також рукавички або, наприклад, годинник. Куртка також регулюється на стегновому поясі .

Глибокий капюшон на блискавці досить місткий, щоб одягати його на голову з уже захищеною шапкою. Куліски дозволяють підвищити герметичність капюшона навіть при дуже несприятливих погодних умовах.

4 липучки ( велкро ) - по одній на кожному рукаві і дві на грудях - дозволяють прикріпити будь-які нашивки або емблеми, напр. Morale Patches , щоб ви могли надати своїй куртці індивідуальний характер.

Основна блискавка двостороння , що збільшує свободу доступу користувача до кишень штанів. Крім того, блискавка захищена клапаном, який застібається кнопками, що забезпечує краще збереження температури під курткою і захищає від проникнення сильного вітру через блискавку. Планка також запобігає блокуванню замку, спричиненому накопиченням бруду, пилу, піску та листя, і навіть замерзанню на ньому води або снігу.

Технічні дані
Колір: оливковий
Модель: Conger
Матеріал: 100% нейлонова саржа (Storm-Tex System)
Повітропроникність: 8000 г/м2/24 год
Водонепроникність: 10000 мм
Вага: 950 г
Виробник: Texar, Польща

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 40/L/48
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
  • 46/3XL/54

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?