Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Camotec куртка тактична patrol system 3.0 dewspo rs multicam зимова військова

4990 грн
Опис

Утеплена формена куртка для військових підрозділів - ідеальний вибір для тих, хто цінує міцність, зручність та надійний захист.

Куртка вироблена з використанням передових матеріалів, що забезпечать вам найвищий рівень функціональності та захисту.

Dewspo Rip-Stop - плащова тканина з мембраною, яка перешкоджає проникненню вітру. Завдяки цій властивості знижуються втрати тепла з-під одягу, і частково створюється бар'єр зовнішньому високотемпературному впливу.

PU-мембрана виводить зайве тепло і вологу назовні, підтримуючи мікроклімат всередині одягу, забезпечуючи додатковий комфорт в роботі. Приємна шовковиста фактура (за рахунок мікрополіефіра в складі) тканини не шарудить і створює сучасний зовнішній вигляд і корпоративний стиль.

Rip-Stop - тип тканини зі спеціальною посиленою структурою переплетення, виготовляється з поліестеру. У структуру тканини хрест-навхрест вводяться рівновіддалені один від одного нитки посилення.

Куртка не заважає і не сковує рухів, що дозволить вам зберегти мобільність та комфорт в будь-якій ситуації.

Одна з головних особливостей нашої куртки - система швидкого доступу до поясу і зброї. Це вирізи по боках які застібаються на застібку-блискавку з пулером і захищені клапанами на липучках. Отримати доступ до зони поясу Ви можете одним рухом протягом кількох секунд.

Ще однією з унікальних рис цієї куртки є з'ємний, утеплений каптур. Він фіксується на застібку-блискавку і застібається на липучки, які при потребі легко ховаються в спеціальних відділеннях в комірі. Зручний ергономічний дизайн каптура з можливістю регулювання по об'єму, глибині та ширині, а також захисний піддашок забезпечують найкращий комфорт і захист від негоди.

Ще одна особливість це великі теплі кишені спереду з флісовим підкладом - ідеальний варіант для швидкого зігрівання рук та збереження необхідних речей. Подвійні бігунки на застібках кишень дозволяють легко відкривати їх зверху чи знизу - практичне рішення для швидкого доступу до важливих предметів. Окрім цих кишень, є ще по кишені на рукавах, дві кишені на грудях з захисним клапаном, а також три внутрішні кишені. Всі зовнішні кишені оснащені пулерами для зручної роботи з ними в рукавичках. Також всі застібки мають захисні клапани яки захищають бігунок застібки від вологи й бруду.

Центральна застібка забезпечена клапаном, що захищає від бруду,вологи, вітру, має два бігунки для зручного використання.

Липучки на рукавах та грудях призначені для кріплення шевронів, id-патчів та погону.

Зробіть вибір на користь найвищої якості, комфорту та функціональності, з нашою курткою Patrol System.

Матеріал: Dewspo Rip-Stop (100% нейлон)

Рекомендований температурний режим: від -5°C до -25°C

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
  • 46/3XL/54
Продавець
yulia055
Військторг
Дніпро
64% виконаних замовлень
Була