Всі категорії
Додати товар

Зимова армійська куртка утеплена для холодної погоди в кольорі мультикам, gen iii...

16000 грн
Опис

Зимова армійська куртка утеплена для холодної погоди в кольорі мультикам, Gen III ECWCS level 7, але має змінений на краще крій. Водостійкий зовнішній шар. Наповнювач PrimaLoft Sport забезпечує теплову ізоляцію високого рівня, проморожування місця, ущільнені тканинними накладками, безліч зовнішніх і внутрішніх кишень. Наповнювач PrimaLoft Sport схожий швидше на синтетичний пух. Аналогів поки ні. Не мокне, вдавлюється в мінімальний об'єм, миттєво та самостійно розпушується після стиснення, добре тримає тепло. У поєднанні зі шарами L1, L2, L3 L5, L5 дадуть змогу навіть за -40 градусів довго перебувати на морозі, малорухливому стані. Контрактний виробник армії США.

Має покращений крій для ще комфортнішого носіння в несприятливих умовах. Всередині подвійні внутрішні сітчасті кишені. Висока горловина забезпечує додаткове тепло. Блискавки YKK. Манжети рукавів регулюються велкро. Також вертикальна кишеня на плечі на блискавці має велкро-панель для прикріплення знаків ідентифікації.

Капюшон прошитий шнурком із фіксаторами на кінцях для утягування за потреби. Розміри в наявності LARGE, XLARGE, SMALL, MEDIUM

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50

Схожі товари