Всі категорії
Додати товар

Тактичний костюм зелений soft shell- розмір (eu / міжнародний / ua): 46 / xxxl / 54

2000 грн
Опис

Колір: зелений. На весну-осінь.
Ціна вказана за комплект-куртка, штани.
Розмір (EU / Міжнародний / UA): 44 / XХL / 52
XХL- на ріст 185-190см, на вес 87-100кг
3хл
грудь 59
плечи 57
рукав от плеча 64.5
длинна спереди 73
длинна сзади 79
Softshell (Софтшел) — сучасний матеріал. Надійний захист від вітру, вологи та холоду. Легка вага та зручність одягу з Softshell створюють максимальний комфорт під час носіння. Тактичні костюми з матеріалу Soft Shell — вибір експертів військового діла на сьогодні. Костюм Softshell виготовлений з міжшарової поліуретанової мембрани, яка захищає від негоди. На внутрішній частині, що контактує до тіла, куртка і штани покриті тонким флісом.
Тактичний костюм - куртка , штани стане Вашим надійним помічником у будь- якій ситуації! Куртка виготовлена з високоміцного нейлону з утепленою флісовою підкладкою, що дає повну впевненість у будь -який час і ситуації. Дизайн виготовлений у строгих однотонних кольорах, водночас має сучасний та без надмірностей вигляд. Наявность безлічі кишень роблять його ще практичнішим+ присутня вентиляція у разі потреби. Костюм стане незамінним помічником, як на активному відпочинку, так і на щодень!
Тактичний костюм SoftShell є високотехнологічним одягом, спеціально розробленим для співробітників правопорядку. Виготовлений із міцного матеріалу SoftShell, цей костюм забезпечує надійний захист від вітру та вологи, зберігаючи при цьому високу дихання. З безліччю функціональних кишень, регульованими манжетами та зручною посадкою, цей костюм забезпечує комфорт та свободу рухів у різних ситуаціях на службі.
Куртка має:
- великий капюшон на регульованих резинках
- рукава на манжетах, що регулюються липучкою
- знизу куртка подовжена та на регульованій резинці
- посилений захист на ліктях
- має 5 кишень: 2 основних нагрудних, 2 на руках, 1 внутрішня на блискавці

Штани зручного пошиття, мають:
- завишену подвійну поясницю для максимального
тепла
- знизу штанина на регульованій резинці
- мають 4 кишені: 2 врізні та 2 бічні накладні на блискавці

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 46/3XL/54

Схожі товари