Всі категорії
Додати товар

Куртка тактична sf mk4 keela level 6 gore tex, camo, multicam mlong

12500 грн
Опис

M Long, на зріст 180 см. 85 кг примірно.

Четверте покоління нашої найпопулярнішої водонепроникної куртки із зовнішньою оболонкою засноване на моделі Mk 1.0 та додає кілька чудових функцій для сучасного бійця. Новий багатопрофільний малюнок ITT зменшує теплову сигнатуру, а наша унікальна система подвійного захисту забезпечує повний захист від негоди за рахунок використання подвійної мембрани для управління внутрішньою конденсацією, підвищуючи комфорт користувача, незалежно від того, що кидає на вас мати-природа.

Функції:
-Цілком нове забарвлення від Keela з камуфляжним принтом Multi-Terrain Camouflage (MTC). Ще більше відповідає MultiCam і MTP, але повністю відповідає IRR і пропонує кращу антитермічну сигнатуру, ніж більшість інших випущених брендів і брендів рівня 1.
-Складний капюшон забезпечує повний захист та надійну посадку, зберігаючи при цьому виняткову свободу рухів та огляду. Оснащений провідним козирком для магазину.
4 великі кишені-книжки на передній частині куртки із закритими вітрозахисними клапанами, великі гудзики забезпечують легкий доступ навіть у рукавичках для зимових та арктичних умов та оснащені подвійними дренажними отворами.
-Зовнішня кишеня для компаса (на ґудзиках) на передній верхній лівій нагрудній кишені.
-Всі кишені мають внутрішні петлі для шнурків, а верхні кишені мають додаткове D-подібне кільце для кріплення та захисту важливих предметів.
-Центральна нагрудна кишеня із зовнішньою биркою для рангів.
1 дуже велика внутрішня кишеня на блискавці з додатковим D-кільцем на лівому помічнику (як у халаті)
-Велика спрямована передня блискавка YKK із захистом від негоди дозволяє власнику отримати доступ до середніх шарів без шкоди для водонепроникності цієї куртки. -Додаткові кнопки військового стандарту на подолі куртки допомагають застебнути штормову блискавку в нижній частині куртки, коли користувач натискає і дереться.
-Зручна планка за блискавкою згори для комфорту.
-Додаткова внутрішня блискавка та точки кріплення на кнопках, що дозволяють надіти жилет VALI (від -5 до -10) та куртку VaALI (від -5 до -20), продаються окремо.
-блискавки Pitt (закриті) для додаткової вентиляції в екстремальних умовах.
-Обтічна конфігурація налокітників, призначена для використання зі знімними налокітниками (продаються окремо).

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 38/M/46

Схожі товари