Всі категорії
Додати товар

Оригінальний британський набір саперного захисту для розмінувальних робіт

277700 грн -91% 25000 грн
Опис

До Вашої уваги Оригінальний Британський набір саперного захисту (протиуламковий полікарбонатний захист обличчя, протиуламковий кевларовий захист рук, долоней, пальців, паху, стегон, живота) кевлар 2008 рік, в гарному стані.
Набір включає:
1. Оригінальний британський шолом MK6 з полікарбонатним щитком-забралом з анти-мінними властивостями (провадилось випробування щитка пострілом з мисливської гладкоствольної рушниці з відстані 10 метрів магнум-набоєм з дробом, щиток витримав). Щиток можна підняти (3 позиції), а також легко відстібнути за допомогою 2 бокових кліпс та використовувати як звичайний піхотний шолом.
Розмір "S" (54-58 см).
в наборі є кріплення для щитка на шолом, та фірмова викрутка для швидкого монтажу/демонтажу цих кріплень.
Попри те, що шолом зразка 1988 року, він в прекрасному стані складського зберігання, фурнітура та шлейки на підборіддя на шоломі нові.
Пофарбований в захисний колір зверху та встановлена сітка для можливості додаткового маскування гілками, ззаду встановлений захист потилиці (не впевнені що він має значний захист, але у будь-якому разі захищає від механічних пошкоджень).

2. Повнорозмрний кевларовий захист рук та частини лопаток. Два з'єднаних разом модулі для рук, що самостійно кріпляться на тіло без потреби додаткового кріплення до іншоло спорядження. можна відстібнути одне від одного та використовувати окремо для захисту однієї руки. Зручні шлейки та утяжки для максимально комфортної фіксації руки в рукаві та двох модулів на тілі.

3. Кевларовий захист живота, паху та стегон - забезпечує захист від уламків спереду та по боках тулуба (до рівні сонячного сплетіння) та стегон (до колін).
Зручний монтаж по тілу за допомогою липучок Велкро, окремий щиток для захисту паху.

4. воронкоподібний додатковий кевларовий захист долоні з діркою (для щупа).

5. полупалі саперні перчатки розміру L-XL (спеціальна тканина для додаткового захисту та покриття для кращого утримання предметів на внутрішній стороні долоні).

6. Фірмова пластикова британська саперна лопатка.

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?