Всі категорії
Додати товар

Кевларовий бронежилет iotv gen iii

67000 грн -6% 63000 грн
Опис

Кевларовий бронежилет IOTV Gen III (Improved Outer Tactical Vest)
( в комплекті з пластинами ESAPI 260х330, та боковими ESBI 178x203
Розмір: XL-Large, Колір: Multicam
використовується армією Сполучених Штатів. IOTV сумісний з компонентами системи дельтоподібного та пахвового захисту (DAPS), ESAPI (покращена захисна вставка для стрілецької зброї), покращеними бічними балістичними вставками (ESBI), а також із захистом паху.
Жилет має систему швидкого (аварійного) скидання у разі надзвичайної ситуації. Система скидання: у верхній частині грудей є проріз для доступу до петлі троса, коротка сторона якого забезпечує плечове з'єднання, а довга сторона з'єднує спинний блок кріплень: бічні частини бронежилета та еластичний пояс. При витягуванні троса жилет розпадається на 2 частини: передня частина (груди, бічні частини та пояс, передня частина ворота) та задня частина (спинка та задня частина ворота).
Чохол бронежилету оснащений системою PALS для кріплення модульних підсумків, аксесуарів та спорядження систем MOLLE/MOLLE II, MALICE, ALICE тощо.
Зроблений із нейлону Cordura 500 D.
У комплект бронижилета входить кевларовий пакет із захистом шиї та горла, дельтавидних м'язів, а також захистом нижньої частини спини. забезпечують захист за рівнем IIIA стандарту NIJ - від уламків боєприпасів та 9 мм куль патрона 9×19 мм.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Зелений
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Принт:
Абстракція

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?