Всі категорії
Додати товар

Нейлонова легка куртка napapijri stone island marshal artist

3690 грн
Опис

Napapijri A Pearl Jas
Розмір М

Куртку Napapijri A Pearl можна носити окремо або разом із внутрішньою футболкою, так як вона має дизайн сорочки з ефектом старіння, який виглядає як джинсова тканина, щоб створити повсякденний і сучасний вигляд, що ідеально підходить для дня або ночі.

Ця куртка, що дихає, виготовлена з поліаміду, тканина якого гарантує зносостійкість, контроль вологості, еластичність і швидке висихання. Він має повну застібку-блискавку, кишеню з клапаном на грудях, ребристі кишені та кишені на блискавці для рук, стандартний крій, довгі рукави та регульовані манжети.

Куртка від Napapijri
Крій: злегка приталений
Комір: відкладний комір
Застібка: застібка-блискавка на всю довжину.
Рукав: ширина регулюється кнопками.
Зовнішні кишені: кишені на блискавці), нагрудні кишені)
Внутрішні кишені: внутрішні кишені ліворуч і справа
Візерунок: однотонний
Матеріал: 100% поліамід

Назва цієї фірми в перекладі з фінської означає «північне полярне коло». У 1990 році в Італії був заснований будинок моди Green Sport Monte Bianco Srl. З тих пір палітра пропонованої продукції постійно розширювалася. До асортименту спортивного одягу для активного відпочинку для чоловіків нещодавно додалися лінії одягу для жінок і дітей, а також інші, що пропонують взуття, окуляри та аксесуари. Кульмінацією для бренду з норвезьким прапором як логотипом став 2004 рік: цар моди Карл Лагерфельд розробив їхні парки та піджаки. Того ж року NAPAPIJRI викупив американський гігант одягу VF Corporation. Цей італійський фахівець на відкритому повітрі є ідеальним спортивним партнером.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 38/M/46
Продавець
mirijkee
mirijkee
Умань
33% виконаних замовлень
Був

Схожі товари