Всі категорії
Додати товар

Вінтажний льотний бомбер a-2 schott nyc flight jacket is 674 ms 60х-70х років з...

24000 грн
Опис

Колекційний унікальний екземпляр з аерографією часів Другої світової війни, бомбер A-2 від бренда Schott NYC модель Flight Jacket IS 674 MS. Made in USA.

Рік: За даними служби підтримки клієнтів Schott, ця модель вироблялася в період з 1960 до 1980 року. Залежно від країни призначення, кольору тощо. Конкретно цей екземпляр незаперечний усього приблизно 60х-70х років, ранні випуски (сугубо мою думку).
10 фото (З каталогу Schott NYC в іншому кольорі).

IS674MS — це етикетка, призначена для використання у всіх стилях літніх курток A2.
Куртка й названа на честь сигари Мелвіна Schott Cigar, IS674MS також дещо представляє.
Перші 2 літери «IS» представляють Ірвінгу Шотта, засновника компанії, стиль 674 був оригінальною курткою A2, яку вони зробили, а останні 2 букви «MS»urevet.
[Інформація отримана від служби підтримки Schott NYC]

Розмір вказаний 40
Це M-L, також піде на S як злегка оверсайз для бомбера це не біда. Має вигляд і сидить на тілі просто неймовірно. Настільки акуратного крою я не стикався, у руках і на тілі було багато курток, але ця перевершила всі інші.

Виготовлена з товстої шкіри. Одні джерела кажуть, що це шкіра буйвола, а інші, що це кінська шкіра. Я не зовсім експерт стверджувати що або не буду.

Стан для свого віку ідеальний, аерографія в приголомшливому стані. Шкіра місцями підсушена. Є множинні потертості та тріщини по вразливих місцях, без дірок. Трикотаж в ідеальному стані. Напрямна на змійці ледве-зелена тримається потрібно підшивати нову основу для неї, тому куртка не застібається. Сама змійка в ідеалі.
Стьобана ромбоподібна підкладка всередині з утеплювачем в ідеальному стані без розривів. Підкладка в кишенях зруйнована, залишилися одні ошметки всередині, потрібно робити нову. Має намір нічого не робити, щоб не порушувати автентичність цієї куртки, все в руках покупця. Реставрувати чи ні річ ваша.

Замок Talon (8 фото) відповідний вік куртки, в ідеальному стані. Нюансу немає штатної лопатки, замість неї одягнене кільце. Має гравіювання Talon з лицьового боку. З боків гравіювання USA з одного боку та Talon з іншого боку. На нижній стопорній коробці гравіювання з буквою T. Застібки кнопки, які розміщені зверху, знизу та на обох клапанних кишенях від авторитетного для людей бренда Scovill MFG CO, всі робочі (8 фото)

На жаль, у разі віку основна внутрішня бирка біля шиї немає ярлика з розміром і шви зі залишками матеріалу бирки. Видий контур, де вона була. Я додав на 9 фото праворуч бирки, яка там має бути, фото з інтернету. Те саме стосується внутрішньої нижньої бирки, залишився шматочок, де впринципі видніється чимало інформації, завдяки якій можна вже зрозуміти, що там має бути. Проаналізувавши той текст, що є, і куртки з інтернету тих самих років я знайшов бирку з таким самим текстом, який видніється і додав на 9 фото праворуч. Знизу точно було написано R. Sherman і ще нижче Leather Cleaners INC.

Колір: Темно-темно-коричневий, трикотаж у колір теж коричневий.

Найцікавіше😉🔥💥 Аерографія.
Цілком ймовірно, що власник куртки брав участь у Другій світовій війні.Год випуску куртки + зріст власника

1. Логотип на літаку, який був нанесений на винищувач P-40F «CAROL-E», зображував гравець із томагавком і без мізинця на одній руці. Він був обраний унаслідок конкурсу на створення нового логотипу для ВВС США в 1941 році та використовувався під час Другої світової війни. «CAROL-E» вирушавour Джорджем Сен-Мором Максвеллом, який був членом 86-го полиця FS ВВС США та брав участь у бойових діях на Тихому океані, включно з битвою за Гуадалканал.(Подробна інфа в ЛС)

2. Історія логотипу "Joker's Wild"
(5 фото). Під час Другої світової війни на острові Саїпан, 497-я бомбардувальна група використовувала B-29 Superfortress у своїх місіях проти японських цілей. Капітан Роберт Вільямсон вирішив створити унікальний дизайн для свого літака та замовив у місцевого художника малюнок, що містить п'ять карт мастила черв'яків, включно з напівголовою дівчиною замість джокера.
(Подробна інфа в ЛС)

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Коричневий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Матеріал:
Шкіра Поліестер
Утеплювач:
Поліестер

Схожі товари