Всі категорії
Додати товар

Фірмова коротка бавовняна джинсова куртка з чорним поліуретановим покриттям smog германія m.

685 грн
Опис

Бренд чоловічого одягу Smog був створений німецькою мережею магазинів New Yorker. Smog — це переважно джинсовий одяг для чоловіків стилю casual!
Одяг із колекції Smog перетворить будь-якого хлопця на справжнього джентльмена. Шкіряні куртки та вузькі штани допоможуть створити образ істинного денді.
Для тих, хто в одязі віддає перевагу повсякденному стилю, пропонуються прості футболки та сорочки, які в поєднанні з подовженими кардиганами створять образ хлопця з гарної родини. Завдяки стильним аксесуарам, як-от плоскі кепі та краватки, джентльмени зможуть швидко завоювати увагу дами серця. Хто зможе перед цим встояти?
Продається оригінальна джинсова куртка знаменитого німецького бренда Smog. Модель прямої короткої куртки з вузькими вшивними рукавами та невеликим коміром-стійкою. Склад матеріалу: 98% бавовна, 2% еластан. Тож тканина дещо тягнеться. Тканина покрита трохи блискучими поліуретановим покриттям чорного кольору.
Курточка зроблена в традиційному для цього бренда стилі: пряма не довга куртка, яка застібається на потужну металеву блискавку з бігунками, на яких є фірмові маркування бренда. Спереду комір-стійка додатково фіксується надійною фірмовою металевою кнопкою.
Спереду в моделі — велика пряма кокетка. У верхній частині — своєрідні "перегончики" з простроченої тканини. На грудях — дуже великі накладні кишені з додатковими вставками в нижній частині. Кишені застібаються на фірмові металеві блискавки. У верхній частині лівої накладної кишені є фірмовий металевий лейб бренда. У нижній частині пілочок розташовуються вертикальні врізні кишені.
Рукави вшивні, досить вузькі.. У нижній частині невеликі манжети, які застібаються на фірмові металеві кнопки.
На спинці є фігурні шви. На поясі передбачені фірмові металеві кнопки.
К; уртка безпідкладкова.
Модель у відмінному стані. Розміри M. Розміри по схемі: 1 - 42 см. 2 - 51 см. 3 - 64 см. 4 - 64 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Бавовна Еластан
Утеплювач:
Без утеплювача

Схожі товари