Всі категорії
Додати товар

Шкіряна куртка в байкерському стилі maze braga зерниста глянсова теляча шкіра германія...

7200 грн -24% 5500 грн
Опис

Брутальна чоловіча шкіряна куртка в байкерському стилі з натуральної телячої шкіри наппа від німецького преміумбре бренда Maze. Made in Germany.

Демісезонна

Назва моделі: Braga

Номер моделі: MJ2-43

Роздрібний прайс: 380'я

Стан ідеальний, як нова

Розмір: XXL

Плечі 52 см
Напівобхват грудей (пахви) 62-63 см
Довжина рукава 72 см
Загальна довжина 75 см

-Опис—

Куртка виготовлена з натуральної телячої шкіри Наппа (одна з найкрасивіших і приємних типів шкіри), з неймовірним глянсовим ефектом завдяки професійному виробничому шліфуванню та поліруванню, має приголомшливий вигляд. На різних деталях куртки різна текстура та фактура шкіри, особливо помітно у верхній частині спини там шкіра грубої фактури з великими зморшками, а знизу шкіра більш гладкої фактури (видно на 8 фото). Завдяки цьому куртка має свій неповторний і зухвалий характер🔥

Усередині стьобана ромбом підкладка зі 100% бавовни (за світлинами підкладки пишіть до ЛС, не вміщається все) на якій у центрі зверху вниз розташована широка трикотажна вставка, зверху біля шиї вишитий логотип Maze на шкіряній деталі, вище петля для зручності використання. Підкладка рукавів виготовлена зі 100% ніжного поліестеру.

Якісна фурнітура у формі застібок-блискавок від японського бренда YKK (видно на 9 фото), виготовлені у вінтажному зістареному стилі в кольорі антик. На лопатці гравіювання з логотипом бренда Maze. На правому рукаві зверху металевий унікальний логотип Maze також у кольорі антик під іншу фурнітуру (відно на 9 фото).

Зовні дві вертикальні кишені під змійку знизу й одна горизонтальна кишеня під змійку на грудях зліва. Усередині дві відкриті кишені зі шкіряною окантовкою.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Шкіра Бавовна Поліестер
Утеплювач:
Без утеплювача

Схожі товари