Всі категорії
Додати товар

Класна щільна бавовняна куртка стилі мілітарі hennes&mauritz швеція l.

585 грн
Опис

H&M — популярна марка зі Швеції, яка виробляє одяг, взуття, спідню білизну, косметику, аксесуари в невисокому ціновому сегменті. Повна назва (Hennes&Mauritz).
Декларовані принципи бренда H&M — висока якість товарів, оригінальний дизайн згідно з модою, демократичні ціни. У компанії працює велика кількість креативних дизайнерів. Корпорація H&M без перебільшення сплутала весь світ, сьогодні це найбільша мережа в Європі. Її покупці — це молоді люди, які хочуть недорого та стильно одягатися, мати вигляд на всі 100% і з кожною новою колекцією змінювати свій образ.
Продається класна х/б куртка знаменитого шведського мультибренда H&M.Модель прямої недовгої куртки з вузькими вшивними рукавами та невеликим коміром-стійкою. Виріб виготовлений у стилі мілітарі. Склад матеріалу: 100% бавовна — дуже щільна, фактурна. Колір хакі. Курточка зроблена в традиційному для цього стилю крої: пряма довга куртка, яка застібається на потужну металеву блискавку, яка так само прикрита тканинною планкою з потужними потайними металевими кнопками. Комір-стійка застібається на потайну металеву кнопку. У задній частині на комірі стійці є неглибока врізна кишеня на фірмовій металевій блискавці, куди ховається легкий нейлоновий капюшон кольору хакі).
На плечах — невеликі погончики. Вони також застібаються на потаємні металеві кнопки. На грудях — великі накладні кишені з клапанами, які застібаються на потаємні металеві кнопки. Кишені дуже великі та об'ємні. У нижній частині цих кишень передбачені вентиляційні отвори для відведення зайвої вологи та дихання. У нижній частині пілочок розташовуються дуже незвичайні накладні кишені, які застібаються на 4 потужні металеві кнопки. Кишені не глибокі.
Рукави вшивні, досить вузькі. У нижній частині передбачені досить великі фірмові металеві блискавки.
З виворітного боку моделі м'яка підкладка кольору хакі (100% поліестер). У рукавах курточки підкладки немає. З виворітного боку на обох поличках є великі накладні кишені.
Спинка моделі має складний крій, у верхній частині розміщені об'ємні складки. Зона талії підкреслена подвійною строчкою.
Модель у чудовому стані. Розміри L. Розміри по схемі: 1 - 50 см. 2 - 60 см. 3 - 63 см. 4 - 71 см. Ширина по нижньому краю - 57 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Хакі
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Котон
Утеплювач:
Без утеплювача

Схожі товари