Всі категорії
Додати товар

1. чоловіча зимова куртка columbia pike lake з omni-heat коламбія розмір xl оригінал

4900 грн
Опис

Men's Pike Lake™ Insulated Jacket
Версія зимової куртки Pike Lake являє собою фантастичне поєднання технологій для холодної погоди та повсякденних функцій. Це куртка створена, щоб вам було тепло та комфортно в розпал зими.

OMNI-HEAT: Наш запатентований одяг, що відбиває тепло, являє собою ідеальну систему керування теплом тіла. Внутрішня підкладка складається з металевого точкового малюнка, призначеного для збереження тепла, а повітропроникна тканина відводить вологу.
КОМФОРТНА КУРТКА: Наша версія зимової куртки з капюшоном Pike Lake є фантастичним поєднанням технологій для холодної погоди та повсякденних функцій. Це пальто створене, щоб вам було тепло та комфортно в розпал зими.
ЧУДОВА ТЕПЛО: наш фірмовий утеплювач Thermarator, просочений нашою термоізоляцією Omni-Heat, ця куртка зігріватиме вас у дійсно холодні дні.
ЗРУЧНІ ОСОБЛИВОСТІ: ця куртка має внутрішню захисну кишеню для зберігання ключів, дві кишені на блискавці для рук, еластичні манжети та регульований поділ на шнурку для збереження тепла та захисту від дощу та
снігу.

Omni-HeatTM тепловідбивний
Ізоляція ThermaratorTM
Водостійка тканина
Внутрішня захисна кишеня
Кишені на блискавці
Часткові еластичні манжети
Регульовані манжети на рукавах
Нижня крайка регулюється шнурком

Розмір вказаний XL, орієнтуйтеся тільки на заміри
Довжина 76 см
Ширина 70 см
Рукав 73 см,
плечі 55 см
плече 17.5 см

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний

Схожі товари