Всі категорії
Додати товар

Стильна утеплена бавовняна куртка кольору хакі joop германія 50 р.

875 грн
Опис

JOOP! — це німецький бренд одягу прет-апорте, за яким стоїть історія людини, що в прямому сенсі слова того, хто вирішив перейти від слів до справи. Бренд був заснований у Гамбурзі 1981 року Вольфгангом Йоопом, який тоді був відомим журналістом, який публікує свої матеріали про світ моди в провідних ЗМІ. 1978 року він вирішив спробувати себе не тільки в аналітичних і критичних розборах чужої творчості, але й створити щось своє: так на світ з'явилася його колекція хутряних виробів, яка мала великий міжнародний резонанс. На хвилі популярності Йооп заснував власний лейбл Joop, який через кілька років пережив ребрендинг: маленькі літери змінилися за головними, а наприкінці був доданий виразний знак. Такі зміни символізують енергію, масштабність, динамізм, провокацію й амбітність — цінності, які й лягли в основу нового бренда дизайнера.
JOOP! — бренд, який дбайливо належить до свого минулого та водночас зосереджений у майбутнє. 2016 року в Гамбурзі була заново відкрита штаб-квартира та дизайнерська студія лейбла — історія повернулася туди, де вона починалася. У місті зосереджений творчий двигун усієї компанії: величезна вілла, на території якої розташовані й головний офіс бренда, і виставковий зал, і майстерні, де працюють дизайнери та справжні архітектори моди. Збережиться в сучасній філософії і традиції особливо уважного контролю за виробництвом на кожному етапі: технології та матеріали, які використовуються в пошитті, вирізняються бездоганною якістю, яка забезпечується копіткою ручною роботою над найдрібнішими деталями, а між початковим ескізом дизайнером і презентацією готової моделі в бутиці проходить цілий рік. Такі стандарти якості відбиті й у негладному девізі бренда: «Нічого зайвого. Тільки досконалість».
Сьогодні JOOP! спеціалізується переважно на чоловічих і жіночих колекціях верхнього одягу. У них представлені костюми та смокінги, штаничні костюми та плаття крою, піджаки, джинси, светри, жилети, сорочки, блузки, плащі, стьобані куртки. Моделі адресовані сучасній людині, яка сприймає життя у всіх її аспектах як захопливу пригоду, чи то робота, реалізація творчого потенціалу, подорожі, романтичні побачення. У центрі колекцій завжди є людина, яка сміливо вглядається в майбутнє: вона однаково комфортно почувається в міському просторі та за його межами.
Продається стильна демісезонна куртка досить молодого, але дуже успішного німецького дизайнерського мультибренда JOOP!
Це модель, виготовлена в сорочковому стилі. Верх виробу — щільна бавовняна тканина темного кольору хакі. Куртка прямого крою з досить вузькими врізними рукавами.
Модель обладнана додатковою манішкою (з виворітного боку передньої частини). Вона дає змогу ще краще захистити свого господаря від вітру, дощу та холоду. Манишка виготовлена зі щільної м'якої поліестерової тканини. Застібається на фірмову блискавку. Вона, природно, коротша за нижній край основної куртки. А у верхній частині утворює комір-стійку.
Основна застібка на куртці — це 3 ґудзики, модель однобортної куртки.
У нижній частині пілочок розташовуються глибокі похилі врізні кишені. У нижній частині вшивних рукавів є тканинні ремінці, які застібаються на фірмові ґудзики.
У нижній частині спинки є невеликий шліц.
Виворітна сторона виробу обладнана стьобаною поліестеровою підкладкою. І ліворуч, і на правій пілочці з виворітного боку розташовуються накладні кишені.З правого боку кишеня подвійна, тобто на зовнішній стороні основного, досить великої накладної кишені, яка застібається на фірмовий ґудзик, пришитий невелика накладна кишенька- п5 од мобільний телефон. На його зовнішній стороні — великий фірмовий лейб бренда, із зображенням його логотипа. Логотип бренда є і на тканинному вішаку виробу.
Куртка в чудовому стані. Є махоньке підтерте цятки (де-то 1,5 мм.) , яка розташовується під правою кишенею ( представлена на фото).
Розмір 50. Розміри за схемою: 1 - 48 см. 2 - 58 см. 3 - 65 см. 4 - 88 см

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Хакі
Розмір:
  • 42/XL/50
Матеріал:
Бавовна
Утеплювач:
Поліестер
Сезон:

Схожі товари