Всі категорії
Додати товар

Класна коротка бавовняна куртка кольору хакі energie італія l.

550 грн
Опис

Energie (Енерджі, енерджі, енергі, енергі) — італійський чоловічий бренд джинсового одягу, взуття та аксесуарів.
Бренд Energie був створений 1984 року в Італії. Все почалося з відкриття джинсового магазину з назвою Energie. Відчинивши його італійський дизайн Wichy Hassan, який трохи пізніше спільно з Renato Rossi створив бренд Miss Sixty і компанію Sixty Group, якій належать бренди Energie, Miss Sixty, Murphy&Nye, Killah, RefrigiWear, Richlu, Baracuta.
2001 року була запущена взуттєва лінія, яка виробляє як кросівки, так і туфлі.
Зараз під торговою маркою Energie можна купити сорочки, футболки, жилетки, олімпійки, окуляри, взуття, сумки, кепки, аксесуари ну та зрозуміло всезможний джинсовий одяг.
Позиціонує себе Energie як одяг для молодих людей, які хочуть мати не такий вигляд, як усі, тобто виділятися з натовпу. Схожа концепція та торгової марки DSQUARED2, яка дорожча та якісніша, хоча Energie останнім часом її доганяє. По суті бренд Energie це Miss Sixty для чоловіків. Для Energie працює ціла плеяда дизайнерів: трохи відоміші Alighiero Boetti та Mario Schifano, зовсім молоді Marco Samore і Monica Carocci. Уся річ у тому, що 2012 року одяг Energie встав у один ряд із дизайнерськими марками. Девізом компанії є слоган «life&energy», тому тепер життя справжнього чоловіка наповнене нестримною енергією!
Продається класна куртка модного молодіжного італійського мультибренда Energie Це стильна спортивно — венонізована досить коротка куртка, виготовлена зі щільного натурального бавовняного полотна кольору хакі. Куртка прямого крою з рівними вшивними рукавами. Комір відкладний, але завдяки оригінальній регульованій фігурній тканинній вставці перетворюється на комір-стійку. Модель застібається на потужну металеву блискавку. Внизу на тканинному поясі є додаткова фіксація: тканий ремінець протягується через оригінальну шльовку (у верхній частині вільний край шльовки застібається на фірмовий металевий ґудзик) і застібається на дуже великий фірмовий металевий ґудзик. На плечах тканинні погончики, які застібаються на великі фірмові металеві ґудзики. На правих грудях міститься фігурна кокетка, що пристібається в нижній частині на фірмовий металевий ґудзик. З протилежного боку, ліворуч, під тканим погончиком шовковистими нитками кольору хакі вишита назва бренда. У нижній частині пілочок розташовуються глибокі похилі врізні кишені з клапанами, які застібаються на великі фірмові м металеві ґудзики. Краї кишень зафіксовані невеликими круглими металевими заклепками.
Рукави вшивні, прямі, загартовуються манжетами, які застібаються на фірмові металеві ґудзики.
На спинці є довгі похилі шви, у верхній частині яких набиті невеликі круглі металеві заклепки.
З виворітного боку всі шви обшиті м'якою щільною бавовняною тасьмою яскраво-червоного кольору. М'яка темно-синя бавовняна підкладка є тільки у верхній частині спинки.
Куртка в чудовому стані. Реальний колір куртки на 3 фотографії. Розміри L. Розміри по схемі: 1 - 44 см. 2 - 55 см. 3 - 70 см. 4 - 66 см. Ширина по нижньому краю - 52,5 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Хакі
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Бавовна
Утеплювач:
Без утеплювача

Схожі товари