Всі категорії
Додати товар

Класна тепла спортивна куртка для активного відпочинку mountain warehouse англія m.

585 грн
Опис

Бренд Mountain Warehouse був заснований 1997 року Марком Нілом в Англії. Компанія виробляє товари для кемпінгу, активного відпочинку, велоспорту. У лінійці представлені чоловічі, жіночі та дитячі товари. Уся продукція вирізняється високою якістю, водночас цінова політика залишається ліберальною.
Продається чудова спортивна куртка для активного відпочинку Mountain Warehouse. Це модель прямої куртки з досить високим коміром-стійкою (на жаль, у куртки відстібається знімний капюшон). Верх виробу виготовлений із комбінованих матеріалів. Основна частина — щільна в'язана тканина меланжевого сірого кольору: 85% поліестер, 11% акрилік, 2% нейлон, 2% вовна. Еластичні вставки на бічних поверхнях куртки, фігурні вставки на плечах, "налокітники" на рукавах, зовнішня сторона накладної кишені, фігурні вставки у верхній частині спинки — 92% поліестер, 8% еластан — щільна еластична тканина чорного кольору. Модель застібається на фірмову блискавку. У нижній частині прямих вузьких рукавів передбачена еластична гумка. На правих грудях — ефектна фігурна накладна кишеня, яка застібається на блискавку контрастного оранжевого кольору. У нижній частині пілочок (поздовж лінії шва на межах різних матеріалів) є досить глибокі врізні кишені, які застібаються на фірмові змійки.
Модель виготовлена з використанням фірмових технологій Windproof і Water Resistant
Windproof має три варіанти: Windproof 80, 100 і Pro. Цей матеріал має захист від вітру завдяки використанню перфорованої мембрани між зовнішнім і внутрішнім шаром. М'яка, приємна на дотик тканина блокує 80% вітру (за швидкості вітру 15 м/с).
Відмітка Water Resistant свідчить про те, що у верхньому одязі парню не страшні проливні дощі, мокрий сніг і густий туман. Курточка з таким значком має стійкість до промокання, тому її часто використовують у комплектах для зимового пішохідного туризму та відпочинку на природі. Вона без проблем комбінується зі спортивним гардеробом, а також із образами в невимушеному повсякденному стилі «кежуал».
Куртка в чудовому стані, крім того, що немає знімного капюшона.
Розміри M. Розміри по схемі: 1 - 48 см. 2 - 56 см. 3 - 66 см. 4 - 69 см. ( спинка на 5 см. довше переду).

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сірий
  • Чорний
Розмір:
  • 38/M/46

Схожі товари