Всі категорії
Додати товар

Класична чоловіча джинсова куртка великого розміру.

2800 грн
Опис

Купити великого розміру чоловічу джинсову куртку

в Інтернеті - просто. Потрібно знати відповідний розмір в цьому бренді Dekons - чоловічий джинсовий одяг великих розмірів або, що надійніше сказати продавцю свій об'єм груди/живіт. Напишіть сюди (Задати питання продавцю) або подзвоните
t. 095 на номері9228612vibег

!! Ви великий хлопець? Хочете купити собі джинсову куртку!?! - Є, на вибір. До куртки в образ є нормальні джинси, відповідні їй розміру і стилю і джинсові сорочки з довгими і короткими рукавами. Дивіться всі товари автора або на сайті ogorazmer. одяг для чоловіків з надмірною вагою.

Немає часу лазити по Інтернету і необхідності розбиратися з розмірами!?! Дайте знати, що треба-найшвидша і легка покупка, а головне відповідна за розміром і корисна!!!

Відчувати себе відмінно в не сильно холодний осінній день, мати комфорт і свободу в рухах при цьому виглядати класно - просто.

Великого розміру джинсовка і відповідні за розміром і стилем джинси. Не думайте, що залишитеся непомітним.

тканина: Високоякісна джинсова тканина "денім": без ликри, не стрейчева, не тягнеться. Осінньої товщини з високою щільністю. Дихаюча, як звичайна джинса - для осінньої куртки відмінна повітропроникність.
фасон: Класична коротка, на планці знизу. Модель "Матильда" або дуже на неї схожа. Куртка на гудзиках. У низу і рукава регулюються гудзичком. Стандартного розміру комір. Нагрудні кишені зариті клапаном на гудзику, врізні бічні і внутрішні відкриті.
крій: Враховує всі особливості повного чоловіка.

Ви знайшли, то що шукали.!.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 54/7XL/62
  • 44/XXL/52
  • 46/3XL/54
  • 48/4XL/56
  • 50/5XL/58
  • 52/6XL/60
Матеріал:
Утеплювач:
Без утеплювача
Сезон:

Схожі товари