Всі категорії
Додати товар

Куртка wellensteyn fuel р. м coffee

1645 грн
Опис

Куртка Wellensteyn Fuel р. М coffee
Шикарна чоловіча технологічна куртка від відомого дорогого німецького бренда Wellensteyn.
Куртка прямого крою на підкладці з можливістю регулювання в талії., що забезпечує максимальну свободу рухів. Зручні функції полягають у двосторонній змійці великого розміру та розрізі на спині. Рукави на кнопках. Чотири накладні кишені-клапани закриваються на кнопки, а внутрішні кишені — на блискавці. Крім того, Fuel має комір-стійку із застібкою та пряжкою для регулювання горловини. Ззаду на комірі — лого бренда. На лівому рукаві кишенька з логою. Ззаду вшита половина ременя для регулювання розміру талії на кнопках. Модними та практичними деталями є також погони та манжети рукавів із принтами, а також підкреслені декоративною строчкою лікті. Усі кнопки брендовані.
У виробництві куртки Wellensteyn FUEL використані високотехнологічні та функціональні тканини.
Матеріал: PolyAirLight — Легка ткана поліефірна тканина HiCount (блискуча мікрофібра). На відміну від звичайного матового мікроволокна PolyAirLite має шовковистий блиск, не вбирає пил і легко чиститься. Візуально PolyAirLite має гладку, рівну поверхню й оксамитовий блиск. Він ідеально підходить для використання у всіх зонах відпочинку, де ви хочете бути добре одягненим, навіть якщо ви довгий час зазнаєте впливу сирої та холодної погоди. Під час вибору ламінації тканини особлива увага приділялася високій повітропроникності, а також водонепроникності та вітронепроникності. Матеріал можна прати в машині за температури 30 °C. Його не можна піддавати хімічному чищенню.
Усі шви куртки проклеєні водонепроникною стрічкою.
Зовнішній матеріал: 100% поліестер. Всередині: 100% поліестер.
Повітропроникна, водонепроникна, вітрозахисна, світловідбивні стрічки (windproof, waterproof, breathable, taped seams)
Колір — coffee — соковитий темно-коричневий, оксамитовий із відливом. Колір рівний — жодних змін кольору. На фото є спотворення в колірній гамі суто через нерівномірність освітлення й характер тканини. Допфото за запитом.

Розмір — М. Йде чітко в розмір. Уважно дивіться заміри:
Плечі — 46-47, ПОГ — 57, ПОТ — 53, НОС — 55, Рукав — 62, Довжина — 75 см.

Стан — ідеальне-практично нове. Жодних дефектів і слідів носіння. (незначна на комірі).

Вартість нової стартує від 180 євро!!!

Доставка: 100% оплата, ЧП, Укрпошта
*** Товар відправляю за повної плати за 150 грн.
Завдяки за розуміння!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Поліестер
Сезон:

Схожі товари