Всі категорії
Додати товар

Куртка шкіряна, куртка шкіряна з капюшоном, куртка шкіряна чоловіча, бомбер,бомбер...

3000 грн -34% 2000 грн
Опис

Куртка шкіряна з капюшоном Tom Tailor made in Germany
Стильна ШКІРАНА КУРТКА з капюшоном (знімний капюшон) Tom Tailor made in Germany. Шкіра екстра класу вичинка (свиняча). Колір насичений чорний із відблиском сірого "АНТРАЦИТ". Каптур знімний, великий, повноцінний, добре прикриває голову, з'єднується з курткою блискавкою (див. фото). Куртка пошита у класичному стилі пряма. Основна застібка металева масивна блискавка, рукави зауживаються на блискавці, комір стійка із застібкою ременем по горлу (см, фото). Оригінальна бежева відстрочка швів по всій куртці (див. фото). 2 кишені грудних закриваються клапанами на кнопках, 2 кишені нижніх бічних на блискавках. Усередині 2 кишені на блискавках. Підкладка 100% polyester стьобана, утеплена тонким шаром синтепону.

Вимірювальна таблиця на останньому фото
ЗАМІРИ:
1) плечі 50 см
2) напівоб'єм грудей 60 см
3) довжина рукава 64 см
4) довжина куртки по спині по середині 68 см

Tom Tailor - німецька вертикально-інтегрована компанія, що випускає повсякденний одяг. Заснована в 1962 році в Гамбурзі Гансом Генріхом Пюньєром. Спеціалізується в основному на одязі та аксесуарах середньої цінової категорії для чоловіків, жінок, молоді та дітей.

Додаткові фото та питання у особі. У Запоріжжі особиста зустріч на примірку. Надсилання НОВОЮ ПОШТОЮ за передоплатою 200 гривень. Дивитися всі мої оголошення є багато цікавих речей, пов'язаних з мото тематикою. Асортимент постійно оновлюється.
Постійним клієнтам знижки

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
  • 46/3XL/54
Матеріал:
Котон Шкіра
Утеплювач:
Синтепон
Принт:
Без принту

Схожі товари