Всі категорії
Додати товар

Куртка, куртка шкіряна, куртка шкіряна чоловіча, бомбер,бомбер шкіряний, пілот,pilot,bugatti

4300 грн -31% 3000 грн
Опис

Куртка шкіряна, BOMBER ☆ НОВА !ВЕЛИКА ☆ BUGATTI ☆

ШКІРЯНИЙ БОМБЕР ( BOMBER) НОВИЙ ( ЄВРОСТОК, магазин) фірма Bugatti made in Germany. Куртка ☆ВЕЛИКА ☆, КОЛІР чорний насичений, шкіра м'яка, ніжна екстра класу вичинка 100% Lamm Nappa (вказано на внутрішній бирці, дивитися фото). Комір та манжети рукавів гумка (гумка НОВА, щільна, тримає форму). Основна застібка пасивна пластмасова таємна блискавка. Усередині є всі внутрішні бирки з описом куртки та рекомендації щодо догляду за виробом. Підкладка 100% polyester☆КУРТКА УТЕПЛЕНА ТОНКИМ ШАРОМ СИНТЕПОНУ ☆ 4 кишені внутрішніх (2 на блискавці, 2 прорізних), 3 кишені зовнішніх (2 бічних нижніх прорізних, 1 грудної на блискавці). Вимірювальна таблиця на останньому фото

ЗАМІРИ:
1) плечі 60 см
2) напівоб'єм грудей 70 см
3) довжина рукава 66 см від плечового шва
4) довжина куртки по спині по середині 75см
Куртка ефектно та стильно виглядає підійде як для їзди на мотоциклі так і у повсякденному житті

Bugatti – це європейський бренд, що поєднує класику, елегантність, актуальність і яскравість. Bugatti представляє зручний, практичний та надзвичайно комфортний одяг.
The European Brand Bugatti. Компанія Bugatti - це сімейний бізнес, заснований ще в 1947 році. У цей час Фрідріх Вільгельм Брінкман задумав свою першу колекцію пальто та штанів. Число співробітників компанії поступово зростало і в 1978 році перетворюється на індивідуальний бренд Bugatti, який починає свою історію в модній столиці Мілана.
Додаткові фото та питання у особі. У Запоріжжі особиста зустріч на примірку. Надсилання НОВОЮ ПОШТОЮ за передоплатою 200 гривень. Дивіться всі мої оголошення є багато цікавих речей пов'язаних з мото тематикою. Асортимент постійно оновлюється.

Постійним клієнтам знижки

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 46/3XL/54
  • 48/4XL/56
  • 50/5XL/58
  • 52/6XL/60
Матеріал:
Утеплювач:
Синтепон
Принт:
Без принту

Схожі товари