Всі категорії
Додати товар

Куртка, куртка шкіряна, куртка шкіряна чоловіча, мото куртка, косуха, бомбер, пілот,...

1500 грн -7% 1400 грн
Опис

Мото Куртка шкіряна NORTHLAND

МОТО Куртка шкіряна фірми NORTHLAND made in Austria. Куртка в чудовому стані, шкіра екстра класу вичинка (свиняча), колір чорний матовий (фантом, тефаль). Пошиття класичний рівний приталений. Основна застібка металева масивна блискавка, рукави звужуються на блискавці, по низу куртки з боків регулювання ширини шкіряними хлястиками на 2 кнопки, під пахвами металеві люверси для вентиляції. Підкладка 100% cotton, у рукавах підкладка 65% polyester/35% cotton, в куртці 4 кишені зовнішніх (2 нагрудних на клапанах на кнопках і 2 бічних нижніх на блискавці), 3 кишені внутрішніх (блискавка, липучка, накладна). Усередині збережені всі внутрішні лейбли із зазначенням складу матеріалів куртки та рекомендації щодо догляду за виробом.

Вимірювальна таблиця на останньому фото
ЗАМІРИ:
1) плечі 50
2) напівоб'єм грудей 56 см
3) довжина рукава 66 см
4) довжина куртки по спині по середині 70 см

КУРТКА стильно і ефектно виглядає підійде як для їзди на мотоциклі так і в повсякденному житті.

Додаткові фото та питання у особі. У Запоріжжі особиста зустріч на примірку. Надсилання НОВОЮ ПОШТОЮ за передоплатою 200 гривень.

Дивитися всі мої оголошення є багато цікавих речей, пов'язаних з мото тематикою.

Асортимент постійно оновлюється.

Постійним клієнтам знижки

Створення бренду Northland Professional сягає порівняно недалеких сімдесятих років минулого століття. Натхненний чарівними видами Нової Зеландії, творець майбутньої зірки брендів, професійний австрійський альпініст Гервальд Піхлер навіть назвав своє дітище на честь землі, що підкорила його. Перебуваючи в експедиції в Новій Зеландії в 1973 році, пан Піхлер задумався про створення багатофункціонального екіпірування, яке було б надійним другом у будь-яких екстремальних ситуаціях. Так з'явився бренд Northland.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
  • 46/3XL/54
Матеріал:
Утеплювач:
Синтепон
Принт:
Без принту

Схожі товари