Всі категорії
Додати товар

Куртка, куртка шкіряна, куртка байкерська, мото куртка, бомбер, бомбер шкіряний,...

1900 грн -11% 1700 грн
Опис

Куртка шкіряна, БОМБЕР ШКІРЯНИЙ, GABBA real leather

ШКІРЯНА куртка, БОМБЕР ШКІРЯНИЙ GABBA real leather made in Denmark.

Колір насичений коричневий. Шкіра м'яка, ніжна, еластична, середньої щільності вичинка екстра класу (корова). Модель укорочена під гумку типу БОМБЕР, манжети рукавів гумка (гумка тримає форму в ідеальному стані). Комір хутряний овчина (не знімний). Основна застібка металева масивна блискавка застібається під горло (див. фото). Підкладка вовняна в ідеальному стані без слідів експлуатації і без вад. 2 кишені внутрішніх. 3 кишені зовнішніх (1 грудна кишеня прикривається клапаном, 2 кишені бічних прорізних).

Вимірювальна таблиця на останньому фото.
ЗАМІРИ:
1) плечі 52 см
2) напівоб'єм грудей 60 см
3) довжина рукава 68 см
4) довжина куртки 75 см

Куртка стильно, багато, ефектно виглядає підійде на всі випадки життя.

Додаткові фото та питання у особі. У Запоріжжі особиста зустріч на примірку. Надсилання НОВОЮ ПОШТОЮ за передоплатою 200 гривень.

Дивитися всі мої оголошення є багато цікавих речей, пов'язаних з мото тематикою.

Асортимент постійно оновлюється.

Постійним клієнтам знижки

Датський лейбл GABBA створює одяг у стилі casual для молодих та активних чоловіків. Дизайни GABBA спокійні та стримані, при цьому підкреслюють атлетичну фігуру, сексуальність та мужність свого власника. Сімейний джинсовий бренд з багаторічним досвідом виробництва джинсів. Бренд був заснований у 1995 році Оле та Карен Медсен з метою створення сучасного джинсового бренду, приділяючи особливу увагу якісним тканинам та увазі до деталей. Це один із провідних світових брендів одягу для стильних чоловіків. Датський модний бренд Gabba був створений, щоб надати самодостатній та вишуканий вигляд чоловікові. Гасло бренду – «індивідуальний одяг для індивідуальностей»

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
  • 46/3XL/54
Матеріал:
Утеплювач:
Синтепон Вовна
Сезон:
Принт:
Без принту

Схожі товари