Всі категорії
Додати товар

Куртка, куртка шкіряна, куртка шкіряна чоловіча, мото куртка, куртка байкерська,...

1000 грн -20% 800 грн
Опис

Куртка шкіряна ☆MILAN☆ РЕТРО, ГРУЖ "90-Х"

90-ті це час, коли мода була дещо еклектичною. На той час здавалися крутими чорні плащі, малинові піджаки, шкіряні куртки та штани. Сьогодні багато з тієї епохи виглядає досить дивним, але все ж таки саме на той час люблять оглядатися сучасні дизайнери. І сьогодні можна говорити про те, що стиль "ЛИХИХ 90-х" повертається, у модних колекціях можна побачити чимало предметів одягу, натхненної тієї епохи.

Коли заходить мова про шкіряні куртки 90-х, відразу згадуються бандити і просто "погані хлопці" у щільних шкіряних куртках. Насправді шкіряні куртки завжди у тренді і постійно з'являються у колекціях дизайнерів. Сьогодні такі куртки добре поєднуються зі шкіряними штанами та чорними черевиками, що яскраво прикрашають і доповнюють образ 90х.

КУРТКА ШКІРЯНА ☆Milan☆ leather made in India . Привіт із далеких 90-х. Куртка в ідеальному стані, стан на свій вік НОВОЇ РЕЧІ (без слідів експлуатації та без усяких вад)
Шкіра щільна і м'яка (коров'яча)
Колір насичений коричневий комбінований з чорними вставками (див. фото)
У куртці 9 зовнішніх кишень (на блискавках та кнопках) , основна застібка блискавка металева масивна + захисна шкіряна планка на кнопках. Рукави завуджуються на 2 кнопки. По низу куртка звужується шнурком (шнурок відсутній). Комір куртки класичний, комір стягується шнурком (можна стягнути і носити як комір стійка, максимальний захист від холоду та дощу). Усередині куртки також є шнурок затяжка для завужування по талії (див. фото). Підкладка в ідеальному стані без слідів експлуатації 100% polyester, стьобана. Усередині збережені всі внутрішні лейбли із зазначенням складу матеріалів куртки та вказівки щодо догляду за виробом. 1 внутрішня кишеня прорізна.

Вимірювальна таблиця на останньому фото
ЗАМІРИ:
1) плечі 55 см
2) напівоб'єм грудей 65 см
3) довжина рукава 64 см
4) довжина куртки 80 см

Куртка стильно і ефектно виглядає підійде як для їзди на мотоциклі, так і в повсякденному житті.

Ексклюзив, рідкісний екземпляр у ІДЕАЛЬНОМУ СТАНІ.

Додаткові фото та питання у особі. У Запоріжжі особиста зустріч на примірку.

Дивіться всі мої оголошення є багато цікавих речей

Постійним клієнтам знижки

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 54/7XL/62
  • 56/7XL/64
  • 58/7XL/66
Матеріал:
Утеплювач:
Синтепон
Принт:
Без принту

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?