Всі категорії
Додати товар

Пуховик weekend offender amsterdam down jacket black

10600 грн -18% 8750 грн
Опис

Пуховик Weekend Offender Amsterdam Down Jacket Black — зимова пухова куртка з утепленням від Weekend Offender. Наповнення куртки — натуральне гусяче перо з коефіцієнтом заповнення 70/30. 270G Fill Power – характеристика, що описує здатність обмеженою маси пуху заповнювати певний обсяг. Фізичний сенс Fill Power — обсяг в кубічних дюймах, який він обіймав навішуванням пуху величиною в одну унцію. Чим вище показник Fill Power, тим якіснішим вважається пух. Пух з високими значеннями Fill Power відрізняється не тільки високим обсягом на одиницю маси, але і зниженим щодо стандартних значень рівнем термічного опору на одиницю товщини. Оброблена водовідштовхувальним покриттям DWR (Durable Water Repellent), має м’яку внутрішню підкладку. Спеціально розроблений нейлон ультратонкого плетіння з ледь помітною текстурованою матовою поверхнею.

Куртка комплектується маскою, котра знаходиться в потаємній кишені на капюшоні. Ідеально зігріває у холодну пору року. Зручний капюшон з регуляторами об’єму та еластичні манжети в рубчик на рукавах. Одна загальна блискавка вздовж усієї довжини з нейлоновими стрічками з обох боків блискавок. Для легкого та надійного транспортування речей передбачені дві великі бокові кишені на блискавках. Також є внутрішня і нарукавна кишені на блискавках. Знімний логотип Prison Logo розміщено на лівому рукаві. Нашивка в середині куртки QR-коду «Відскануй мене»

Пуховик Weekend Offender Amsterdam Down Jacket Black входить в серію Weekend Offender Coats & Jackets Collection — верхній одяг від Weekend Offender завжди відрізнявся не тільки сучасним дизайном, але і якісними матеріалами та фурнітурою! Завдяки великій кількості варіацій Ви зможете собі обрати ідеальну модель. Завдяки співпраці між Weekend Offender та 221B Store ви завжди зможете придбати оригінальний продукт від бренду та додати різноманітності вашому гардеробу.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 42/XL/50
Продавець
221b
221b Store
Івано-Франківськ
0% виконаних замовлень
Був

Схожі товари