Всі категорії
Додати товар

Пуховик weekend offender storm down jacket black

8500 грн
Опис

Пуховик Weekend Offender Storm Down Jacket Black — зимова пухова куртка із внутрішніми лямками в стилі рюкзака від Weekend Offender. Наповнення куртки — натуральне гусяче перо з коефіцієнтом заповнення 70/30. Надлегкий ізоляційний пух і потужність наповнення 500 забезпечують природний тепловий бар’єр. Поверхневий матеріал створений з 55% бавовни та 45% нейлону, який спеціально витканий з надтонкої бавовни з підвищеною міцністю, довговічністю та матовим покриттям.

Оброблена водовідштовхувальним покриттям DWR (Durable Water Repellent), має м’яку внутрішню підкладку. Ідеально зігріває у холодну пору року. Зручний капюшон з регуляторами об’єму та рукава реглан. Масивна двостороння блискавка спереду по центру. Для легкого та надійного транспортування речей передбачені дві кутові кишені з флісовою підкладкою. Нашивка всередині з QR-кодом «Відскануй мене». Змінний логотип Prison Logo розміщено на лівому рукаві.

Пуховик Weekend Offender Storm Down Jacket Black входить в серію Weekend Offender Coats & Jackets Collection — верхній одяг від Weekend Offender завжди відрізнявся не тільки сучасним дизайном, але і якісними матеріалами та фурнітурою! Завдяки великій кількості варіацій Ви зможете собі обрати ідеальну модель. Завдяки співпраці між Weekend Offender та 221B Store ви завжди зможете придбати оригінальний продукт від бренду та додати різноманітності вашому гардеробу.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 40/L/48
Матеріал:
Бавовна Нейлон
Сезон:
Продавець
221b
221b Store
Івано-Франківськ
0% виконаних замовлень
Був

Схожі товари