Всі категорії
Додати товар

Куртка stone island crinkle reps hooded zip jacket navy blue

26300 грн
Опис

Куртка Stone Island Crinkle Reps Hooded Zip Jacket Navy Blue — Легка куртка на блискавці з капюшоном від італійського бренду Stone Island. Створена з легкого нейлонового матеріалу з ультра щільним плетінням по технології Crinkle Reps NY. Завдяки смоляному покриттю поверхні матеріалу робить його вітростійким та водостійким. Через обробку матеріалу смолою колір проникає в матеріал нерівномірно, надаючи поверхні зморшкуватість. Куртка пофарбована за технологією Garment-Dyed (Особливість технології полягає в тому, що кожен виріб спочатку зшивається, а потім протягом кількох годин переться за високої температури в спеціальній пральній машині з додаванням фарби) що надає виробу максимальну м’якість на дотик.

Регульовані ребристі манжети на рукавах відповідають за комфортну посадку та уникнення від розтягування. Поділ куртки має приховані еластичні гумові регулятори для об’єму. Дві зовнішні бокові кишені на блискавці під кутом. Капюшон з еластичним контурним шнурком завдяки котрому можна відрегулювати ідеальний розмір. Двостороння застібка-блискавка уздовж виробу по центру. Сітчаста підкладка створює комфортну циркуляцію повітря в середині. Чудовий вибір на кожен день, мінімалістичний дизайн дає змогу з легкістю комбінувати куртку з практично будь-яким типом одягу. Легендарний патч знаходиться традиційно на лівому рукаві.

Куртка Stone Island Crinkle Reps Hooded Zip Jacket Navy Blue входить в нашу серію Ideas From Massimo Osti — усі, хто хоча б трішки цікавилися історією одягу, як правило, завжди чули про видатного дизайнера Massimo Osti. Людина, що створила безліч матеріалів, технологій та, навіть, низку брендів, котрі й по сьогоднішній день є дуже успішними та відомими в усьому світі. Більшість тих, хто відвідує футбольні матчі, знають про нього завдяки таким брендам, як C.P. Company, Stone Island, MA.Strum. Ці бренди отримали визнання від фанатів завдяки практичності, якості та багатофункціональності одягу. 221B Store не стоїть осторонь та, при можливості, радий представити усім відвідувачам магазину продукти бренду, до котрого приклав руку великий технолог. Усі пропозиції, котрі ви можете знайти в нас на сайті, є обмеженими, але, найголовніше — виключно оригінальними.

Інструкція за доглядом:

– Делікатне прання при макс. 30°C
– Не відбілювати
– Не сушити в сушильній машині
– Прасувати при макс. 110 °C без пари
– Сушити у підвішеному стані
– Прати навиворіт
– Зняти знімні аксесуари перед пранням

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 42/XL/50
Матеріал:
Поліамід
Сезон:
Продавець
221b
221b Store
Івано-Франківськ
0% виконаних замовлень
Був

Схожі товари