Всі категорії
Додати товар

Columbia чоловіча куртка labyrinth loop™ jacket чорний regular fit

5400 грн
Опис

Оригінал!

Переваги

Свобода рухів
Ретельно продуманий крій цієї моделі та вибір відповідних матеріалів гарантують максимальну свободу рухів під час активності.
Повітропроникність
Матеріал має оптимальну повітропроникність, що означає, що волога ефективно виводиться назовні, залишаючи тканину сухою і комфортною,незалежно від інтенсивності Вашої активності.
Тепло
Вибір відповідних матеріалів і конструкція розроблені таким чином, щоб гарантувати тепло навіть у дуже холодні дні, що забезпечує комфорт під час несприятливої ​​погоди.
Компактність
Куртка розроблена таким чином, щоб захистити від несприятливих погодних умов, зберігаючи при цьому невеликі розміри виробу. Завдяки цьому вона поміщається в рюкзак, тож Ви можете взяти її з собою куди завгодно, на випадок раптової зміни погоди.
Синтетичне наповнення
Для забезпечення оптимального тепла в цій моделі використовується синтетичний наповнювач. Синтетичні волокна вже через деякий час починають зігрівати користувача, вони антиалергенні та прості у догляді.
Захист підборіддя
Для оптимального комфорту високий комір доповнений спеціальною накладкою, яка гарантує захист підборіддя від натирання зістібкою-блискавкою.
Регулювання по талії
Регулювання по талії запобігає потраплянню холодного повітря всередину куртки. Така обробка забезпечує максимальний комфорт під час активності та оптимальну кастомізацію виробу.
Технології

WATER RESISTANT
Використання прецизійних ущільнень у тканинах для запобігання потраплянню води всередину.
Omni-Heat™ Infinity
Технологія на основі великих золотих точок, видимих неозброєним оком. Забезпечує на 40% більше теплоізоляції, ніж звичайні системи Omni-Heat, зберігаючи при цьому такий самий високий рівень повітропроникності та відведення вологи.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 40/L/48
Сезон:

Схожі товари