Всі категорії
Додати товар

Куртка з підігрівом від повербанку для туризму риболовлі активного відпочинку lesko...

1500 грн
Опис

Куртка з підігрівом від повербанку USB M09-4
Готові відчути себе комфортно та тепло навіть у найсуворіших умовах? Тоді куртка з підігрівом – це те, що вам потрібно! Ця куртка поєднує стильний дизайн та передові технології, дозволяючи вам насолоджуватися навіть у холодні погодні умови.
Основні особливості:
-Ця куртка має 2 зони підігріву, які розташовані у комірі та по спині. Так ви можете відчувати тепло, навіть за умов низьких температур.
-Зручний кнопковий контроль дозволяє вибирати один із трьох режимів підігріву: 25°C, 35°C, 45°C. Ви можете настроювати температуру відповідно до своїх потреб та погодних умов.
-Дві кишені на блискавці дозволяють вам зберігати різні дрібниці: гаманець, телефон.
-Куртка виготовлена з поліестеру, який зможе забезпечити захист від негоди.
-Підігрів куртки працює від зручного та переносного повербанка через провід USB, що дозволяє бути мобільним та незалежним від електромережі.

-Куртка з підігрівом від Powerbank – це чудовий спосіб відчути себе комфортно та тепло в умовах, коли інші замерзають. Вона додасть вам впевненості та зробить ваш активний відпочинок ще приємнішим. Подорожуйте та насолоджуйтесь природою в теплій та комфортній куртці!

розмір-від виробника вказано xl,але маломірить.Підійде на М.
стан-нова,з бірками
колір-чорний
шп-47
напів обхват грудей-59
напів обхват таліі-57,5
напів обхват по низу-48,5(+59)
довжина виробу-69,5
довжина рукава-64
напів обхват по верху рукава-23,5

Пересилання за рахунок покупця після 100% оплати на карт-рахунок (при переказі грошей враховуйте комісію). Повернення та обмін не передбачено.З наложенним платежем працюю по передплаті. Відправляю новою, укр поштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Поліестер
Продавець
natali-lili
natali-lili
Супер-продавець
91% виконаних замовлень
Була

Схожі товари