Всі категорії
Додати товар

Куртка, куртка вовняна, вовна, бомбер,бомбер вовняний, шерпа, куртка на хутрі, мото...

3000 грн -17% 2500 грн
Опис

Бомбер Шерстяний/ ШЕРПА/ Sherpa/ PEACOCKS

Бомбер вовняний (ШЕРПА, Sherpa) PEACOCKS LIFE WITH STYLE made in China, size M (краще орієнтуватися на виміри нижче в описі)

❗️РЕАЛЬНО ЙДЕ НА L - XL ❗️

Бомбер в ідеальному стані, стан НОВОЇ РЕЧІ, верх вовняна тканина, щільна, товста, тепла (вовна як на пальто) в ідеальному стані без слідів експлуатації і без вад. Пошиття класичний як у всіх БОМБЕРів під гумку (гумка в ідеальному стані без слідів експлуатації, щільна, тримає форму), манжети рукавів гумка

❗️ВОРОТНИК ЗЙОМНИЙ(див.фото)приєднується до куртки гудзиками❗️

Основна застібка металева масивна блискавка. У куртці 4 кишені зовнішніх (2 грудних закриваються на клапана на кнопках, 2 нижніх бічних прорізних кишені), всередині 2 кишені внутрішніх прорізних на гудзиках. Підкладка штучна шерсть в ідеальному стані, м'яка, біла, тепла. Всередині бирки із зазначенням складу матеріалів куртки та рекомендації щодо догляду за виробом. Вимірювальна таблиця на останньому фото.
ЗАМІРИ:
1) плечі 48 см
2) напівоб'єм грудей 58 ЧС
3) довжина рукава 66 см
4) довжина куртки по спині по середині 66 див.

Ексклюзивний теплий вовняний БОМБЕР стильно і ефектно виглядає підійде як для їзди на мотоциклі так і в повсякденному житті.

Додаткові фото та питання у особі. У Запоріжжі особиста зустріч на примірку. Надсилання НОВОЮ ПОШТОЮ за передоплатою 200 гривень. Дивіться всі мої оголошення є багато цікавих речей пов'язаних з мото тематикою. Асортимент постійно оновлюється.

Постійним клієнтам знижки 💰

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Червоний
Розмір:
  • 44/XXL/52
  • 46/3XL/54
  • Onesize
Матеріал:
Вовна
Утеплювач:
Хутро
Сезон:
Зима Осінь Весна
Принт:
Без принту

Схожі товари