Всі категорії
Додати товар

Неймовірна зручна куртка прогресивного шведського бренду peak performance

1399 грн
Опис

Неймовірна зручна куртка прогресивного шведського бренду Peak Performance.Стан нової речі, сток.Ціна на оф. сайті 10990грн.На жаль відсутній капюшон!
Гірськолижна куртка з колекції Peak Performance. Модель виконана з водонепроникного матеріалу.
- Виріб містить матеріали, виготовлені з перероблених волокон.
- Верх виготовлений з комбінації дихаючого текстилю та синтетичного матеріалу.
- Постійне просочення матеріалу FFC-Free DWR (REPLendcy Freenendcy Freenendcy) забезпечує водостійкість і не містить перфторських хімікатів (ПФК). Використання цього методу запобігає поглинанню води матеріалом; вода збирається на поверхні та стікає з неї. До того ж таке просочення нетоксичне та екологічно чисте.
- Модель утеплена синтетичним наповнювачем, який імітує теплові властивості пуху, чудово ізолює від холоду навіть у вологому стані та забезпечує легкий догляд.
- Вага наповнювача: 80 g/m2.
- Рукава ергономічної форми оптимізують діапазон рухів.
- Нижні краї рукавів оброблені резинкою та додатковим регулюванням на липучках, що забезпечує захист від холоду та вологи.
- Вентиляційні отвори на блискавці під пахвами, що забезпечує оптимальну циркуляцію повітря та тепловий комфорт.
- Кишені на блискавці на рукаві та додаткова нагрудна кишеня на блискавці.
- Функціональна кишеня на рукаві на блискавці.
- Окрема сітчаста кишеня для зберігання окулярів.
- Застібається на блискавку (по всій довжині) з внутрішнім штормовим клапаном.
- Усередині вбудований сніговий ремінь, який забезпечує додатковий захист від холоду, а також запобігає потраплянню снігу під куртку, також під час падіння.
- Нижній край оброблений ремінцями зі стопорами, які завдяки можливості регулювання окружності нижньої частини куртки, збільшують ізоляцію від холоду.
- Водонепроникність: 10.000 mm/m2/24h.
- Повітропроникність: 10.000 g/m2/24h.

Розмір S.
-довжина 70
-плечі 46
- пог 54
- рукав 67

Склад:
100% поліестер

Peak Performance - популярний та прогресивний шведський бренд, який пропонує функціональний одяг для катання на лижах, фізичних вправ та повсякденного життя, а також є одним із провідних брендів Скандинавії спортивного одягу. Компанія Peak Perfomance була заснована у 1985 році у шведському гірськолижному курорті Оре, коли два лижники вирішили зайнятися виробництвом ідеального на їх погляд одягу для лижного спорту. У 1980 і 19990 бренд був здебільшого орієнтований на професійних лижників. Але сьогодні Peak Perfomance виробляє не тільки високоякісний одяг для гірськолижного спорту, але й усілякий одяг, включаючи літній, для активного відпочинку.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Поліестер

Схожі товари