Всі категорії
Додати товар

Лаконічна ідеальна куртка вітровка відомого французького бренду lacoste

569 грн
Опис

Лаконічна ідеальна куртка вітровка відомого французького бренду Lacoste.
Модель вільного прямого крою, з коміром-стійкою і застібкою на блискавку. Завдяки зручному крою, такий верхній одяг не сковує руху, в ньому зручно і комфортно. Дві зовнішні кишені, застебнуті на блискавці та практична внутрішня кишеня. Рукави куртки і низ виробу оздоблені еластичною гумкою.Куртка на підкладці.Прикрашена вишитим логотипом бренду на грудях.
Куртка забезпечує відмінний захист від дощу та вітру. Чоловічі вітровки чудово поєднуються зі спортивним та повсякденним одягом.

Розмір S.
-довжина 68
-пог 51
-рукав реглан від горловини 76

Lacoste («Лакост») – французький бренд одягу, взуття, парфумерії, шкіргалантереї, окулярів, годинників та ін аксесуарів. Заснований у 1933 році відомим тенісистом Жаном Рене Лакостом. Продукція представлена у понад 100 країнах світу, на п'яти континентах. Ще 86 років тому компанія Lacoste розпочала свій довгий шлях до вершини успіху і досягла його, адже сьогодні її обороти оцінюють мільярдами доларів США на рік.
Колись Рене Лакост був просто любителем пограти у теніс, але завдяки завзятості та праці зміг здобути безліч побед. Цей спортивний дух і вміння працювати в команді допомогли йому створити величезну імперію Lacoste, яка живе навіть після його смерті.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Блакитний
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Поліестер
Сезон:
Літо Осінь Весна

Схожі товари