Всі категорії
Додати товар

Куртка, куртка джинсова, мото куртка, куртка байкерська, шерпа, шерпа джинсова,...

1200 грн
Опис

Джинсова куртка на хутрі SHERPA (ШЕРПА) Top Shop MOTO

Джинсова куртка на хутрі TOP SHOPMOTO made inTurkey, size : RN 125/ 49/ EURO 42/ US 10/ UK 14 ( але краще орієнтуватися на виміри, виміри нижче в описі ) ВЕЛИЧЕМІРИТ на зріст приблизно 165- 175 см.

ШЕРПА-штучне хутро, схоже на хутро молоденької овечки. Дуже м'який і приємний на дотик, добре утримує тепло. На відміну від натуральної вовни, шерпу можна прати без втрати властивостей та зовнішнього вигляду, швидко сохне. Можна пошити самостійний виріб або як підклад: у шапки, шарфики, рукавиці тощо.

Куртка в ідеальному стані. Джинс щільний типу Levi's, Wrangler. Пошиття класичний рівний, класичний хутряний комір, основна застібка 6 металевих гудзиків, манжети рукавів на ґудзиках, по низу куртки з боків хлястики на ґудзиках регулювання ширини талії. 4 зовнішніх кишені (2 кишені нагрудних закриваються клапанами на ґудзиках, 2 кишені нижніх бічних прорізних. Підкладка по спині хутро, по грудях і в рукавах 100% polyester стьобана, утеплена тонким шаром синтепону (у рукавах теж). та рекомендації щодо догляду за виробом.

Вимірювальна таблиця на останньому фото
ЗАМІРИ:
1) плечі 50 см
2) напівоб'єм грудей 60 см
3) довжина рукава 62 см
4) довжина куртки по спині по середині 65 див.

Куртка стильно та ефектно виглядає підійде як для їзди на мотоциклі так і у повсякденному житті

Додаткові фото та питання у особі. У Запоріжжі особиста зустріч на примірку. Надсилання НОВОЮ ПОШТОЮ за передоплатою 200 гривень. Дивіться всі мої оголошення є багато цікавих речей пов'язаних з мото тематикою. Асортимент постійно оновлюється.

Постійним клієнтам знижки 💰

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 50/5XL/58
  • 52/6XL/60
  • 54/7XL/62
  • Onesize
Матеріал:
Утеплювач:
Хутро Синтепон
Принт:
Без принту

Схожі товари