Всі категорії
Додати товар

Пряма безпідкладкова лляна куртка кольору топленого молока zara man запалення m.

685 грн
Опис

Компанією Zara володіє магнат іспанського походження Амансіо Ортеге Гаона. Під ім'ям Zara виробляються лінії як чоловічого, так і жіночого одягу. Є ще дитячий одяг цієї марки. Є в компанії 5 напрямів виробництва — верхній одяг, взуття, спідниці та штани, аксесуари та косметика.
Zara — це якісний модний одяг, що вирізняється власним неповторним стилем і шармом. Багато хто дотримується поширеної думки, що у багато успіху Zara зумовлено тим, що більшість моделей мають цілком уловлювану схожість із сезонним pret-a-porte.
Модельєри компанії Zara ретельно відстежують останні модні віяння й тенденції світу моди, і відразу ж втілюють їх у своїх колекціях. Тому в одязі Zara Ви завжди будете зразком стилю й моди.
Компанія Zara була відзначена величильними відгуками від такого консервативного англійського каналу, як CNN і вважається одним із найбільш продаваних брендів у світі.
Одяг Zara виробляється швидко, і дизайнери компанії намагаються встигати створювати речі, співзвучні віянням моди та стилю.
Кредо компанії — поєднання класичних ліній із несподіваними стилістичними рішеннями. Це привертає до себе погляди покупців різного віку та фінансових можливостей.
Продається чудова лляна куртка знаменитого іспанського мультибренда Zara Це модель спортивної куртки з прихованою утяжкою в зоні талії.
Куртка прямого крою (піджачного стилю). Виготовлена з досить щільної м'якої змішаної тканини ( 57% бавовна, 43% льон) кольору топленого молока. Колір тканини на деяких світлинах дещо спотворений. Він має на собі на одних фото гірчичний вигляд, у реальності — це колір топленого молока. Виріб із невеликим коміром-стійкою. Куртка застібається на потужну фірмову металеву блискавку. Поверх блискавки є ще й додаткова застібка на потаємні металеві кнопки, у верхній частині металева кнопка відкрита. На грудях 2 великі об'ємні накладні кишені з клапанами, які застібаються на фірмові металеві кнопки. У нижній частині розташовуються 2 ще великі об'ємні накладні кишені з клапанами, які застібаються на потаємні металеві кнопки. Куртка з врізними рукавами, які закінчуються регульованими манжетами ( металева кнопка)
З вивороту куртки немає жодної підкладки. По лінії талії просувається стяжка: через пристрочену горизонтальну планку через систему люверсів протягне потужний шнурок, що закінчується егетом. З лівого боку пришитий досить великий накладний кишеню з клапаном, який застібається на фірмову металеву кнопку. На зовнішній стороні цієї кишені пришитий великий тканий лейб бренда.
Куртка в відмінному стані. Розміри M. Розміри по схемі: 1 - 48 см. 2 - 56 см. 3 - 66 см. 4 - 73 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Льон Бавовна
Утеплювач:
Без утеплювача

Схожі товари