Всі категорії
Додати товар

Чудова штормова куртка зі знімною флісовою підкладкою killtec technical outdoor level 3 xxl

1350 грн
Опис

Ось уже 30 років компанія Killtec існує й розвивається як єдина злагоджена сім'я, створюючи інноваційні рішення для спорту та відпочинку. У штаб-квартирі компанії, у місті Бухгольц, недалеко від Гамбурга, понад сто осіб зосереджено працюють над дизайном і розробленням продуктів.
Основним напрямом розробок компанії є речі для гірськолижного спорту, активного відпочинку в зимовий період і повсякденного використання. Високоякісний одяг чіпляє погляди та зігріває як у кам'яних джунглях, так і далеко за межами звичної більшості зон комфорту.
Спектр продукції містить функціональний одяг і взуття для дорослих і дітей. Всі продукти вирізняються продуманим до дрібниць дизайном і прекрасним співвідношенням ціни та якості.
Проклавши собі шлях через щільні ряди іменитих і давно відомих конкурентів, Killtec зайняла своє місце на ринку й нині, під керівництвом синів
Продається функціональна штормова чоловіча куртка новозеландського спортивного мультибренда Killtec technical outdoor level 3
(технологія захисту від негоди waterproof windproof breathable. Все - 3000 ). Ідеальна для активного відпочинку (гори, походи, спорт). Модель являє собою вдалу комбінацію двох курточок. Верхня — це варіант вітро-/водозахисної повітропроникної куртки, а нижня — це функціональна двошарова знімна флісова куртка, яку можна носити як рівномірну дуже теплу подвійну куртку.
Верх виробу виготовлений із дуже щільного водовідштовхувального вітрозахисного повітропроникного поліестеру в велику сіру карту. Куртка подовженого прямого силуету з врізними рукавами та високим коміром-стійкою. Модель обладнана тоншим стаціонарним капюшоном, який за допомогою надійних липучок фіксується на задній стороні коміра-стійки. Куртка застібається на потужну фірмову тракторну блискавку. Поверх блискавки є планка з надійними липучками, зверху та знизу є фірмові металеві кнопки. Ширина низу куртки регулюється кулісками на фіксаторах. У нижній частині планок — дуже великі похилі врізні кишені, які застібаються на фірмові змійки, прикриті планками.
Рукави складного крою. У зоні ліктів передбачені виточки, що дають змогу легко згинати та розгинати руки.
У верхній частині лівого врізного рукава є гумовий "шильдик". На нижньому краю рукав регулюється ремінцями на липучках. У зоні пахв є вентиляційні отвори на блискавці.
Виворітна сторона курточки обладнана комбінованою підкладкою: верхня частина — щільна поліестерова мембранна тканина чорного кольору (на ній є маркування Killtec), нижня частина — аналогічна тканина сріблястого кольору. Місце з'єднання двох типів підкладки відзначене щільною тасьмою чорного кольору, на якій зображено назву моделі. З правого боку є досить велика подовжена накладна кишеня з матеріалу верху виробу — під мобільний телефон. А з лівого боку досить велика врізна кишеня на блискавці.
З виворітного боку до верхньої куртки підстібається нижня подвійна дуже тепла флісова курточка чорного кольору. Фліс високої якості, м'який і щільний. На зовнішній стороні пілочок є 2 вертикальні глибокі врізні кишені, застібаються на змійці, прикриті планками. Вони розташовуються в нижній частині пілочок. Флісова куртка застібається на фірмову блискавку з перевертним бігунком. Нижні краї рукавів на гумці. Флісова куртка має аналогічну підкладку, що й основна куртка, тільки вона сріблястого кольору. У центрі також має тасьму. Кишені на флісовій куртці аналогічні кишеням на основній куртці. Флісова куртка фіксується до основної за допомогою двох вертикальних блискавок. А на кінцях рукавів є тканинні ремінці та кнопки.
Куртка в чудовому стані.
Розмір XXL. Ширина в плечах — 58 см. НОГ — 68 см. Довжина рукава — 70 см. Висота виробу — 83 см. Маєток на увазі, що це розмірна сітка верхньої куртки, за об'ємної підстібки, розмірність. природно зменшується. Реальна куртка на 54 розмір. На зріст 185/188 см.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Поліестер
Утеплювач:
Поліестер

Схожі товари