Всі категорії
Додати товар

Стильна демісезонна куртка відомого німецького бренду camp david

678 грн
Опис

Стильна демісезонна куртка відомого німецького бренду Camp David.
Куртка, завдяки своїй простоті та якості виготовлення, непідвладна часу і її можна носити протягом багатьох сезонів. Куртка ідеально підходить до останніх тенденцій і виготовлена з приємної на дотик тканини.Має невеликий комір-стійку і застібається на блискавку. Рукава і низ куртки оздоблені широкими ребристими манжетами.Куртка має дві практичні зовнішні кишені на блискавці та дві нагрудні на блискавці.
Куртка такого крою рекомендована чоловікам, які цінують простоту і позачасові модні рішення. Вона зручна, добре пошита та ідеально сидить на чоловічій фігурі. Це одна з найнеобхідніших речей у чоловічому гардеробі. Завдяки класичному крою в базовому чорному кольорі ця модель стане чудовим доповненням до повсякденного та вуличного стилів. Цей тип куртки ідеально підходить для повсякденного носіння, переважно для осінніх та весняних днів.

Розмір XXL.
-довжина 75
-плечі 52
-пог 64
-рукав 70

Склад:
96% поліестер
4% еластан

Camp David – німецький бренд одягу для чоловіків та жінок. Обличчям бренду Camp David є Дітер Болен. З'явившись у Німеччині 1997 року, Camp David лише за кілька років завоював увесь світ. Справжніми натхненниками для створення бренду Camp David & SOCCX послужили американські політичні діячі, які, намагаючись сховатися від міської метушні, виїжджали в Кемп-Девід – заміську резиденцію президента США. Відпочинок далеко від міста мав на увазі інший стиль одягу - більш розслаблений і вільний.
Бренд випускає якісний чоловічий одяг у стилі casual. Тут є все для створення стильного образу – величезний вибір футболок і джинсів, толстовок та іншого повсякденного одягу. У своїй роботі дизайнери бренду Camp David приділяють величезну увагу якості продукції, що випускається, і також не забувають слідувати останнім тенденціям. Сьогодні бренд Camp David доступний вже у 1000 магазинах по всій Європі.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Поліестер Еластан
Утеплювач:
Фліс
Сезон:
Продавець
val1109
Брендовий одяг
Супер-продавець
Кривий Ріг
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари