Всі категорії
Додати товар

Чоловіча фирмова джинсова куртка crown , розмір хl, ідеальний стан

780 грн
Опис

Вітаю! Продається фірмова джинсова куртка Crown (Туреччина), розмір XL, модель 409. Продукція торгової марки Crown Jeans поєднуючи простоту та модні тренди, має популярність як серед шанувальників класики, так і тих, хто хоче йти в ногу зі світовими трендами. Безкомпромісна якість і запатентована технологія оброблення деніму робить продукцію унікальною та високоякісною.
Стан нової речі, одягали, звичайно, але вона була велика за розміром (укр. розмір їі десь 50-52) і тому просто перекочувала в шафу до найкращих часів. З власного досвіду скажу, що ця куртка підкуповує великою кількістю кишень, спереду - прорізною і накладною, всередині два великі накладні. Дуже щільний джинс, який тримає форму. Фабричне пошиття гарантує надійну обробку швів. І вишенька на торті - посилена область рукавів на ліктях та металеві гудзики-кнопки!
Річ власна, без запаху. Можете поцікавитися, така куртка зараз коштує 1200 грн, тому ціну в 780 грн вважаю чесною і не торгуватимуся. Варіант "я маю поміряти" проходить, тільки якщо буде самовивіз, а в іншому випадку - дивіться на фото та виміри, вони докладні і дозволяють зробити висновок, чи підходить річ. Тому оплачуйте, отримуйте куртку та носіть із задоволенням довгі роки!
Заміри:
Ширина плеч- 52 см
Полу-обхват груди- 64 см
Довжина виробу по спині - 67 см
Ширина виробу внизу- 52 см
Довжина рукава зверху - 66 см
Довжина рукава знизу - 52 см.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Блакитний
Розмір:
  • 42/XL/50
Матеріал:
Довжина виробу:
Середні
Особливості моделі:
З кишенями
Призначення:
Повсякденні
Утеплювач:
Без утеплювача
Принт:
Без принту
Сезон:
Стиль:
Повсякденний

Схожі товари